Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u javljanju uživo

Reporterku Mona Lisu 'pomeli' ispred kamere

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Reporterka brazilskog Globo TV-a, Mona Lisa Perrone, doživjela je neugodnost javljajući su uživo ispred bolnice u Sao Paolu.

Dok je prenosila vijesti o tretmanu bivšeg brazilskog predsjednika Luiza Inacija Lula da Silve u bolnici, dvojica nepoznatih muškaraca nasilno su je izgurali iz kadra i stali se derati u kameru.

Pročitajte i ovo Brazilac poginuo padom u duboku rupu - 2 Postao opsjednut Sanjao duha koji mu je rekao da je zlato ispod njegove kuće: Iskopao rupu od 40 metara, a onda se dogodila tragedija Slika nije dostupna Nedaleko Sao Paola Nitko ne smije na ovaj otok... A da se i smije, malo tko bi imao hrabrost za posjet!

Voditelji u studiju zgroženo su reagirali na incident. 'Na nesreću možemo vidjeti da su Mona Lisu Perrone prekinuli u javljanju, ali tko, neznamo', rekao je voditelj Evaristo Costa.

Reporterka na svu sreću nije ozlijeđena u incidentu, a grupa pod nazivom MerdTV u priopćenju se ispričala novinarki Globo TV-a te su naveli kako se radilo o nesretnom slučaju tijekom prosvjeda.

'Bio je to nesretan slučaj, jer nas je osiguranje odgurnulo i reporterka se slučajno našla na putu. Nismo imali namjeru ozlijediti je, ili je maknuti iz kadra. Iskreno se ispričavamo', stoji u priopćenju.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene