Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ŠESTORICA SPAŠENIH

Policija pronašla tijelo turskog migranta u rijeci Glini: Utopio se prilikom prelaska

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Beživotno tijelo državljanina Turske koji se nekoliko dana smatra nestalim pronašli su u nedjelju u pograničnome području u rijeci Glini pripadnici MUP-a Hrvatske te o tome izvijestili bosanskohercegovačke kolege iz Granične policije.

Sedam turskih migranata pokušalo je u noći s 11. na 12. veljače ilegalno prijeći granicu Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske na rijeci Glini budući da su vjerovali da je na tom području nizak vodostaj.

Po riječima Svevlada Hoffmana, savjetnika ravnatelja Granične policije BiH, tada se šest migranata spasilo od utapanja, a jedan je nestao.

''Sumnjalo se da je došlo do utapanja što je nažalost danas i potvrđeno'', rekao je Hoffman. Pojasnio je kako su ih iz MUP-a Republike Hrvatske obavijestili o pronalasku tijela nesretnog migranta.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Sv. Petar u Šumi Užas u Istri: Vlak naletio na automobil i zanosio ga nekoliko metara. Još se ne zna težina ozljeda vozača

Pročitajte i ovo Krunoslav Capak Od tri proizvođača Stiže sve više cjepiva, Capak otkrio koliko: "Nadamo se da će to biti dovoljno da do ljeta procijepimo većinu stanovništva"

Istragu u ovome slučaju preuzeo je državno Tužiteljstvo BiH, a šestorica turskih državljana su predana u nadležnost Službe za poslove sa strancima BiH.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene