Gradonačelnik Opatije Dujmić u društvu francuskog veleposlanika u Hrvatskoj
Gradonačelnik Opatije Dujmić u društvu francuskog veleposlanika u Hrvatskoj Foto: poduckun.net

Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić 'uhvaćen' je prošle subote na večeri u hotelu Bevanda u društvu francuskog veleposlanika Gaëla Françoisa Veyssiera i njegove supruge.


Društvo je na taj način prekršilo nužne epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja, ali odluku kojom je 18. prosinca zabranjen rad kafićima i restoranima osim hotela i kampova koji smiju usluživati svoje goste. Gradonačelnik, koji je također bio sa suprugom, nije bio gost hotela.

Vezani članci Tomislav Tomašević Tomaševićeva poruka zaposlenicima gradskih tijela: ''Vjerujem da dijelimo zajedničku želju stvaranja pravednog grada u kojem su svi građani jednaki' Potpis Tomislava Tomaševića u uredu gradonačelnika Na vratima ureda zagrebačkog gradonačelnika novo ime: Tomašević od sutra preuzima vlast

Iz Grada Opatije kažu da je gradonačelnik Dujmić 9. siječnja bio na neformalnom susretu s veleposlanikom koji je boravio u gradu i zajedno sa suprugom bio gost hotela Bevanda.

"Na inzistiranje francuskog veleposlanika pridružili su im se za stolom i konzumirali predjelo i desert, kao gosti veleposlanika Veyssiera i supruge. Gradonačelnik Dujmić nije koristio uslugu smještaja u Hotelu Bevanda", poručili su iz Grada dodajući kako je Dujmić poziv prihvatio "procjenivši da bi bilo vrlo neprimjereno odbiti poziv prvog čovjeka francuske diplomacije u Hrvatskoj", piše poduckun.net