Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U restoranu hotela

Gradonačelnik prekršio epidemiološke mjere, večerao s francuskim veleposlanikom: "Bilo bi neprimjereno odbiti"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gradonačelnik Opatije Ivo Dujmić 'uhvaćen' je prošle subote na večeri u hotelu Bevanda u društvu francuskog veleposlanika Gaëla Françoisa Veyssiera i njegove supruge.

Društvo je na taj način prekršilo nužne epidemiološke mjere o ograničavanju okupljanja, ali odluku kojom je 18. prosinca zabranjen rad kafićima i restoranima osim hotela i kampova koji smiju usluživati svoje goste. Gradonačelnik, koji je također bio sa suprugom, nije bio gost hotela.

Pročitajte i ovo Stričak i Bosilj Tko se predozirao? Žestoko se posvađali gradonačelnik i župan: "U kakvoj deluziji živi HDZ-ovac koji se s 2,02 promila tuče u cajkaškom klubu?" Dožupan Nikola Blažević s društvom Vlasnica je na putu Gdje je na kraju večerao dožupan? ''Gospođo, hotel ne radi. Ne znamo što je s tom fotografijom, sumnjamo da je montirana''

Iz Grada Opatije kažu da je gradonačelnik Dujmić 9. siječnja bio na neformalnom susretu s veleposlanikom koji je boravio u gradu i zajedno sa suprugom bio gost hotela Bevanda.

"Na inzistiranje francuskog veleposlanika pridružili su im se za stolom i konzumirali predjelo i desert, kao gosti veleposlanika Veyssiera i supruge. Gradonačelnik Dujmić nije koristio uslugu smještaja u Hotelu Bevanda", poručili su iz Grada dodajući kako je Dujmić poziv prihvatio "procjenivši da bi bilo vrlo neprimjereno odbiti poziv prvog čovjeka francuske diplomacije u Hrvatskoj", piše poduckun.net

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene