Požar je izbio u stanu u Čazmanskoj ulici, na 16. katu (Foto: Borna Filic/PIXSELL)
Požar je izbio u stanu u Čazmanskoj ulici, na 16. katu (Foto: Borna Filic/PIXSELL)

Što je uzrokovalo požar u stanju na adresi Čazmanska ulica 4 u Zagrebu znat će se nakon završetka policijskog očevida. 83-godišnjakinja koju su vatrogasci spasili iz stana prebačena je u bolnicu.


Oko 2 sata u noći sa subote na nedjelju planuo je požar u stanu 83-godišnje žene na adresi Čazmanska ulica 4 u zagrebačkom Trnju.

Vezani članci Zapaljeni tanker (Foto: Screenshot/YouTube) Tanker pun goriva zapalio se nasred ceste, vatrogasci su bili potpuno bespomoćni Gašenje požara,ilustracija (Foto:Pixsell,Ivo Cagalj) Ugašen požar kod Solina, vatrogasci se s vatrom borili cijelu noć

Na teren su izašli vatrogasci i policija, a nesretna žena prebačena je u KB Sestara Milosrdnica. Što je uzrokovalo požar još nije poznato, a više informacija znat će se nakon završetka policijskog očevida koji je u tijeku.

Jutarnji list doznaje da su vatrogasci doslovno u zadnji čas ušli u stan na 16. katu nebodera i spasili vlasnicu. Zatekli su je, naime, u nesvijesti u fotelji koja je bila u sobi, a trosobni stan bio je ispunjen dimom.

Ženu su nakon pronalaska iznijeli na hodnik gdje su joj pomoć pružili djelatnici Hitne pomoći, a nakon što je počela davati znakove života prebačena je u bolnicu.

Dvije sobe stana koji se nalazi na zadnjem katu zgrade u potpunosti su izgorjele.