Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku očevid

Planuo stan u zagrebačkom neboderu: Vatrogasci u zadnji čas izvukli vlasnicu, pronašli je u nesvijesti

Neboderi u Čazmanskoj ulici (Foto: screenshot/Google Maps)
Neboderi u Čazmanskoj ulici (Foto: screenshot/Google Maps) Foto: screenshot/Google Maps
Što je uzrokovalo požar u stanju na adresi Čazmanska ulica 4 u Zagrebu znat će se nakon završetka policijskog očevida. 83-godišnjakinja koju su vatrogasci spasili iz stana prebačena je u bolnicu.

Oko 2 sata u noći sa subote na nedjelju planuo je požar u stanu 83-godišnje žene na adresi Čazmanska ulica 4 u zagrebačkom Trnju.

Pročitajte i ovo Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega Prizor požara U blizini Jakuševca U popodnevnim satima buknuo požar: Zapalio se otpad na livadi

Na teren su izašli vatrogasci i policija, a nesretna žena prebačena je u KB Sestara Milosrdnica. Što je uzrokovalo požar još nije poznato, a više informacija znat će se nakon završetka policijskog očevida koji je u tijeku.

Jutarnji list doznaje da su vatrogasci doslovno u zadnji čas ušli u stan na 16. katu nebodera i spasili vlasnicu. Zatekli su je, naime, u nesvijesti u fotelji koja je bila u sobi, a trosobni stan bio je ispunjen dimom.

Ženu su nakon pronalaska iznijeli na hodnik gdje su joj pomoć pružili djelatnici Hitne pomoći, a nakon što je počela davati znakove života prebačena je u bolnicu.

Dvije sobe stana koji se nalazi na zadnjem katu zgrade u potpunosti su izgorjele.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene