Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Drama na letu

VIDEO Dramatični prizori iz aviona: Omamili putnika pa ga uhitili, putnici sve snimali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na društvenim mrežama pojavio se video na kojem se vidi trenutak u kojem je putnik u avionu upucan iz pištolja za omamljivanje pred užasnutom posadom i putnicima.

Bolic Bet Malou uhićen je u zrakoplovu Jet Stara u Australiji nakon što je izbila svađa oko sjedala koja je potom eskalirala. 

Tridesetogodišnjak je u subotu navečer pokušao sjediti sa suprugom i djetetom na letu iz Pertha za Melbourne, kada su ga zamolili da se pomakne. 

Prema navodima aviokompanije, kabinsko je osoblje navodno više puta tražilo od Maloua da sjedne na svoje dodijeljeno mjesto, ali on je to navodno odbio. Tata iz Melbournea rekao je australskim medijima da se osjećao kao životinja, nakon što se svađa zahuktala, dovedeno je  pet policajaca da ga uhapse, prije nego što su ga omamili.

Policajci su umarširali u avion noseći oružje i naredili Malouu da napusti let nakon što nije slijedio upute osoblja.

Malou je upitao što je pogriješio, na što mu je rečeno: "Ili idete dobrovoljno s nama, ili ćemo vas odvesti."

Pročitajte i ovo Avioni NATO saveza Drugi put ovaj tjedan Avioni NATO-a presreli ruske vojne avione u blizini Estonije

Borba je eskalirala tako da je tata omamljen pištoljem, zbog čega je vrištao od bola pred svojom ženom i jednogodišnjim djetetom, a potom su mu stavili lisice i uhitili ga. "Osjećao sam se kao životinja. Pet policijskih i četiri različita pištolja odjednom na čovjeka koji nije učinio ništa loše", rekao je. 

"Bilo je veoma nasilno. Čak sam se i ja tresla", rekla je druga putnica.

Australska federalna policija priopćila je da je korišteno omamljivanje nakon što je Malou postao verbalno i fizički agresivan, što je dovelo do toga da su tri policajca također povrijeđena.

Pročitajte i ovo Snimka sudara ruskih vojnih aviona i američkog drona incident iznad crnog mora Legendarni hrvatski vojni pilot objasnio zašto su ruski lovci ispuštali gorivo na američki dron

Međutim, njihov iskaz osporio je putnik koji je snimio incident rekavši da nije bilo znakova da je Malou bio fizički ili verbalno agresivan.

Malou je uhićen i optužen za i ometanje policije, a 30-godišnjak se izjasnio da nije kriv i trenutačno ostaje u Perthu zbog privremene zabrane letenja.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene