Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarno

Grade piramidu za NLO-e na Alcatrazu?!?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Phill Hill, poznatiji pod imenom NLO Phil, na otoku Alcatraz planira izgraditi veliku piramidu kojom bi se služili izvanzemaljci.

NLO Phill, inače skladatelj pjesama za komedije i autor dokumentaraca, kaže kako će se njegovo djelo zvati 'Velika piramida Alcatraza' a inspiracija mu je egipatska Velika piramida na Giza visoravni. 

Pročitajte i ovo Ante Radonić, astronom neobična pojava NLO iznad Slovenije: Slučaj neodoljivo podsjeća na svjedočanstva iz SAD-a, evo objašnjenja našeg poznatog astronoma Ilustracija Što to tamo leti? NLO nad Deželom: Kontrola leta otkrila što su pokazali radari na mjestu gdje se pojavila misteriozna svjetlost

39-godišnji Phil tvrdi kako su egipatske piramide napravili izvanzemaljci te da su im nekada služile kao postaje za punjenje energije. U intervjuu za The Huffington Post Phil je rekao da je u 'posjedu zajnih shema i nacrta koje su ostavila bića iz druge galaksije'. Ti nacrti, prema njegovoj priči, otkrivaju 'tajnu formulu uz pomoć koje egipatske piramide stvaraju energiju iz vodika'.

Iako je Alcatraz premalen za izgradnju 230 metara široke piramide (otok je širok nešto više od 180 metara) Phil ima rješenje. 'Jedan kut piramide će morati stajati na vrlo visokom podvodnom tornju sve dok ne povećam otok'.

NLO Phil kaže kako već surađuje s upravom u čijoj je nadležnosti otok Alcatraz. 'Kontaktirali sua me u srpnju, i sada trebamo ishoditi dozvole za gradnju 2012. godine'.

Phil je u veljači objavio sličan plan - želio je izgraditi piramidu na planinskom vrhu Pikes Peak u Coloradu. Taj plan je brzo pao u vodu.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene