Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gubitak kilograma

Drastični primjeri: Oni su uspjeli dobiti svoje tijelo iz snova!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Pogled na vagu nakon blagdanskih bogatijih objeda dobar je poticaj da već sada počnemo misliti na vježbanje kako bi do ljeta, polako ali sigurno, bili u dobroj formi.

Mnogi kampanjci na vježbanje pomisle tek mjesec dana prije odlaska na plažu pa se hvataju brzih rješenja. Iako ima i takvih primjera drastično brzog skidanja velike količine kilograma u malo vremena, stručnjaci upozoravaju, da takva rješenja nikako nisu pametna.

Pročitajte i ovo DŠR Aktivan život A1 donosi Promijenili stav o vježbanju? Po popuštanju mjera porastao broj rekreativaca PR Shapelle steznik Žene potvrđuju: Briše centimetre u struku i skriva šlaufiće na trbuhu

Mi ćemo se prisjetiti nekoliko slučajva većeg gubitka kilograma u kratkom vremenskom razdoblju, ali preporučavamo da to nikako ne pokušavate i vi. Najbolje je da s laganijim vježbama počnete već sada i do ljeta ćete sigurno imati figuru kakvu prižuljkujete.

Savjet za skidanje kilograma: Trebalo bi jesti četiri do pet obroka na dan kako bi se ubrzao metabolizam, ali treba jesti pametno. To znači izbaciti stvari poput čipsa, a jesti rižu, krumpir, piletinu, meso, sir, jaja... Svakako treba jesti voće i povrće, a za dodatnu energiju tu su vitamini i multivitamini

1. Amerikanka Melissa Morris svojevremeno je težila 305 kilograma. Sada je itekako ponosna na težinu od 77 kilograma. Dakle, izgubila je nevjerojatnih 226 kilograma. Melissina debljina ozbiljno je ugrozila i njezin brak. Priznaje da je novi način života itekako učvrstio odnos sa njezinim suprugom. Kada je težila 305 kilograma, bez suprugove pomoći ili bez pomoći motornih kolica nije se mogla kretati. Kako je izgubila silne kilograme, Melissa pak nije otkrila, rekla je samo da je za to imala itekako dobar poticaj.

>> Nevjerojatno: Smršavila čak 226 kilograma!

2. Jay Wornick je nakon oklade sa svojom ženom izgubio 90 kilograma u samo 10 mjeseci. Prije nego je krenuo na dijetu samo za večeru pojeo bi 20 komada mesa i 3 krumpira, ali je tokom dijete naučio kontrolirati unos kalorija u tijelo. Prije dijete imao je 166 kilograma. Smanjio je unos kalorija, do 2.000 i vježbao dva sata svaki dan. Režim koji je zacrtao imao je efekta i ostvario njegov cilj. 'Nisam mislio da ću uspjeti s ovim, ali nisam nijednom varao u ovih 10 mjeseci,' izjavio je Jay. On i njegova žena Angela odličili su smršavjeti nakon Nove godine. Uz to su se dogovorili da onaj koji izgubi najviše kilograma mora istetovirati ime onog drugog na svom tijelu. Jay je istetovirao ženino ime na prstu.

>> Izgubio 90 kilograma nakon oklade sa ženom!

3. Britanska zvijezda, 27-godišnja Josie Gibson u šest je mjeseci smršavjela 25 kilograma. Josie se odrekla slatkiša, krenula na dijetu i počela konzumirati zdrave namirnice.

>> Smršavjela je 25 kilograma u samo 6 mjeseci

4. Američka pjevačica Jessica Simpson u šest je mjeseci nakon poroda izgubila pet kilograma više od Josie. Jessicin WeughtWatchers dijetni plan uključivao je omlete, piletinu, mješavinu slanutka, niskokalorične rezance, mnoštvo morskih plodova, ali najviše škampe. Uz striktnu dijetu, pjevačica je i mnogo vježbala.

>> 'Čarobna' dijeta uz pomoć koje je izgubila 30 kilograma!

5. Popularni glumac Alec Baldwin je zbog medicinske dijagnoze odlučio drastično promijeniti način života. Naime, prije nekoliko mjeseci dijagnosticiran mu je dijabetes zbog čega je 53-godišnji glumac izbacio šećer iz svoje prehrane i posvetio se tjelovježbi. Zahvaljujući dijeti i pilatesu smršavio je 15 kilograma u četiri mjeseca. 'Osjećam se bolje nego ikad! Ne mogu vježbati koliko bih želio jer sam nekad po cijele dane na snimanju, ali tada manje jedem', objasnio je Baldwin dodajući da je prije obožavao slatko, a onda je konačno shvatio da ga šećer ubija.

>> U četiri mjeseca smršavio 15 kilograma!

6. Furious Pete, koji sebe inače naziva najvećim žderonjom na svijetu je pokazao kako možete dobiti tijelo iz snova za samo 5 sati, te je otkrio kojim se trikovima poslužiti. 'Većinom ljudi misle da je jednostavno nemoguće brzo dobiti tijelo iz snova koliko god trenirali ili kakve god prehrambene namirnice koristili, no to nije tako', kazao je Pete u videu koji je postavio na svoj YouTube kanal, otkrivši istinu o tome kako se dolazi do nevjerojatnih 'prije' i 'poslije' fotografija s kojima se reklamiraju mnogi proizvodi za brzo dobivanje dobre linije.

Savjet za skidanje kilograma: Što se prehrane tiče može biti varanja, može se pojesti nešto slatko, ali obavezno nakon, a ne prije treninga. Mnogi griješe kada se idu najesti svega prije vježbanja jer misle da će tjelovježbom to istrošiti. Tijelo zapravo sagorijeva masnoće nakon treninga

'Otiđite u teretanu i radite s utezima na bicepsima, tricepsima, mišićima prsa i leđa, te trbušnjacima do krajnjih granica vaše izdržljivosti. Nakon toga otiđite u solarij i prije slikanja se namažite s nekim uljem, pa makar i jestivim ako nemate drugo', objasnio je Pete. Nakon toga se fotografirajte.

'Odmorite se bar dva sata tako da vam svi mišići koje ste napumpali u teretani splasnu i tada pojedite nekoliko velikih vrećica čipsa i popijte bar dvije litre Cole, koji će vam napuhnuti trbuh tako da izgledate kao pravi debeljko', objasnio je Pete. Potom se opet slikate i na tu sliku napišite prije, a na onu nakon solarija napišite poslije, savjetuje Pete te dodaje da se na taj način stvara dojam o brzom mršavljenju.

>> Od 'debeljka' do nabildane zvijeri u samo – 5 sati!
 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene