Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Započela novi život

Nevjerojatno: Smršavila čak 226 kilograma!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Melissa Morris svojevremeno je težila 305 kilograma. Sada je itekako ponosna na težinu od 77 kilograma.

Nakon što je izgubila nevjerojatnih 226 kilograma, Melissa iz Teksasam, majka dvogodišnje djevojčice,  započela je novi život i osjetila slobodu i neovisnost kakvu vjerojatno nikada nije imala, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Problem debljine u Hrvatskoj - 2 Istraživanje Europske inicijative Svako treće dijete u Hrvatskoj ima ozbiljan zdravstveni problem: Adekvatno ga ne prepoznaju ni roditelji ni liječnici obiteljske medicine Slika nije dostupna Odzovnilo je i njima Muškarci idu na dijete, skidaju salo s trbuha i paze što jedu

U emisiji ABC-a ispričala je prijelomni trenutak u svojem životu kada se odlučila za drastične promjene. Oporavljajući se od operacije karcinoma, Melissina majka, još uvijek u krevetu i u zavojima, upitala ju je 'želiš li da ustanem i napravim ti nešto za jesti'.

'Moja majka mogla je umrijeti, a ona se brinula oko toga što ću ja jesti. Tada sam se odlučila za drastične promjene i krenula potražiti liječnika koji će mi napraviti operaciju podvezivanja želuca', ispričala je Melissa.

Dodala je kako ne želi biti mršava, nego zdrava. Njezin suprug Chris prisjetio se njezinog enormnog apetita. 'NIje joj bilo ništa pojesti dva Big Macsa, 20 McNuggetsa, čokoladu, gazirane sokove', ispričao je. No, nakon operacije, njegova supruga mora u danu konzumirati tri zdrava, balansirana obroka.

Melissina debljina ozbiljno je ugrozila i njezin brak. priznaje da je novi način života itekako učvrstio odnos sa njezinim suprugom. Kada je težila 305 kilograma, bez suprugove pomoći ili bez pomoći motornih kolica nije se mogla kretati.

 

 

 

 

My 600-lb Life PROMO from TLC PR on Vimeo.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene