Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jeo je dok se nije više mogao pomaknuti

Izgubio 90 kilograma nakon oklade sa ženom!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Većina ljudi koji krenu na dijetu ubrzo odustanu i ne ostvare svoj cilj. Međutim, Jay Wornick je održao svoju riječ. Nakon oklade sa svojom ženom, izgubio je 90 kilograma u samo 10 mjeseci!

Prije nego je krenuo na dijetu samo za večeru pojeo bi 20 komada mesa i 3 krumpira, ali je tokom dijete naučio kontrolirati unos kalorija u tijelo. Početkom godine je imao 166 kg.

Pročitajte i ovo Potraga za tijelom djevojčice - 1 Nema rezultata Dankini krvnici tijelo su premjestili više puta? Policija će ponovno proći već pretraženo područje Danka Ilić "Nema tragova" Djed djevojčice Danke oglasio se u suzama: "Želim skinuti ljagu s obitelji, u meni i dalje tinja..."

Smanjio je unos kalorija, do 2000 cal i vježbao 2 sata svaki dan. Režim koji je zacrtao imao je efekta i ostvario njegov cilj.

'Nisam mislio da ću uspjeti s ovim, ali nisam nijednom varao u ovih 10 mjeseci,' izjavio je Jay. 'Uključio sam to u svoj životni stil. To više nije dijeta. Ja sada tako živim,' prenosi Dailymail.

>> Boravak u planinama topi kilograme

Jay i njegova žena Angela odličili su smršaviti nakon Nove godine. Uz to su se dogovorili da onaj koji izgubi najviše kilograma mora istetovirati ime onog drugog na svom tijelu. Jay je istetovirao ženino ime na prstu.

Od kad je smršavio, Jay se osjeća odlično, ima više energije i češće se druži sa svojom djecom. Kaže da je bio svjestan toga da jede previše, ali jednostavno nije znao kako pomoći sebi.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene