Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Želite li imati tijelo iz snova za samo pet sati? E pa Amerikanac koji se naziva Furious Pete je otkrio kako to možete postići.


Furious Pete, koji sebe inače naziva najvećim žderonjom na svijetu je pokazao kako možete dobiti tijelo iz snova za samo 5 sati, te je otkrio kojim se trikovima poslužiti.

Vezani članci Slika nije dostupna Smršavjela 10 kila, stavila navlake na zube, operacija podbratka slijedi! Slika nije dostupna Pete Doherty predstavio svoju liniju nakita

'Većinu ljudi misle da je jednostavno nemoguće brzo dobiti tijelo iz snova koliko god trenirali ili kakve god prehrambene namirnice koristili, no to nije tako', kazao je Pete u videu koji je postavio na svoj YouTube kanal, otkrivši istinu o tome kako se dolazi do nevjerojatnih 'prije' i 'poslije' fotografija s kojima se reklamiraju mnogi proizvodi za brzo dobivanje dobre linije.

A tada se prvo započeo pripremati za 'nakon' sliku u teretani.

'Otiđite u teretanu i radite s utezima na bicepsima, tricepsima, mišićima prsa i leđa, te trbušnjacima do krajnjih granica vaše izdržljivosti. Nakon toga otiđite u solarij i prije slikanja se namažite s nekim uljem, pa makar i jestivim ako nemate drugo', objasnio je Pete.

'A kada ste napravili 'nakon' sliku, tada se počinjete pripremati za 'prije' sliku', otkrio je jedan od svojih 'mađioničarskih' trikova Pete.

'Odmorite se bar dva sata tako da vam svi mišići koje ste napumpali u teretani splasnu i tada pojedite nekoliko velikih vrećica čipsa i popijte bar dvije litre Cole, koji će vam napuhnuti trbuh tako da izgledate kao pravi debeljko', objasnio je Pete.

A finalni rezultat je fotografija na kojoj se Pete u samo 5 sati pretvorio, doduše obrnutim putem, iz debeljka u nabildanu zvijer s tijelom koji svaki muškarac priželjkuje.