Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U manje od tjedan dana

Doznajte kako je mališan prikupio 115.000 lajkova na Facebooku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mališan je poželio mačku kao kućnog ljubimca, a uvjet da je dobije, bio je više od 1.000 'lajkova' na Facebooku.

Remi Urbano, 7-godišnji mališan, silno je želio mačku za kućnog ljubimca, no njegovi roditelji nisu htjeli srljati s odlukom pa se napravili malu obiteljsku okladu. Dogovor je bio sljedeći - ako Remijeva majka uspije prikupiti 1.000 lajkova s objavom fotografije da Remi želi mačku, onda će mališan i njegova jednogodišnja sestra mačku i dobiti, prenosi Social News Daily.

Pročitajte i ovo Ubijena mačka Lavina reakcija Maturant mučio i ubio mačku pred drugom djecom: Policija ga kazneno prijavila, prijeti mu izbacivanje iz škole Ilustracija Novi zakon Bolovanje za vlasnike pasa i mačaka? ''Važno je da vlasnici ne budu u dilemi kazna ili otkaz''

>> Nove opcije na Fejsu: Odgovaranje na komentare i zvučne obavijesti!

Remijeva majka Marisa uslikala je sina i kćer kako drže bijelu ploču na kojoj je pisalo: 'Hey FACEBOOK! Moja sestra i ja JAKO želimo MAČKU! Tata mi je OBEĆAO kako je možemo dobiti ako dobijemo 1.000 LAJKOVA! MOLIM VAS, lajkajte ovu fotografiju! Hvala vam'.

Marisa je platila sedam dolara kako bi promovirala objavu te fotke i objavila je na svojem profilu. Nakon samo nekoliko sati, bilo je posve jasno kako će dvoje mališana dobiti mačku. U manje od tjedan dana, ta fotografija ima nevjerojatnih 115.000 lajkova, 105.000 puta je podijeljena putem Facebooka te preko 10.000 komentara.

Roditelji su ispunili obećanje te su Remi i njegova sestrica dobili mačku, koju su roditelji nazvali Hairietta L. Pawturr. Slovo 'L' u sredini imena, mačka je dobila zbog lajkova na Facebooku.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene