Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo)
Edin Gačić (Foto: MUP Kantona Sarajevo)

Edin Gačić, višestruki ubojica kojega je u obračunu prošlog tjedna likvidirala policija u okolici Sarajeva, pokopan je u petak na groblju u Sarajevu, a na ukopu su bili samo radnici pogrebnog poduzeća.


Gačić (42) pokopan je na muslimanskoj parceli zabačenog dijela gradskog groblja Bare. Njegov grob označen je tablom s islamskim vjerskim znakovljem te s punim imenom i godinom rođenja i smrti.

Vezani članci Gay Pride/ilustracija (Foto: Grgur Zučko/PIXSELL) Prvi gay pride u Sarajevu: Osiguravat će ga 1100 policajaca, 150 zaštitara i betonske prepreke Nina Badrić (Foto: Instagram) U moru slavnih dama na sarajevskom crvenom tepihu, Nina Badrić u minici ukrala svu pažnju

On je ubijen u obračunu s policijom 12. veljače u okolici Kiseljaka, gdje je pronađen nakon višednevne potrage. Gačić je prije toga ubio policajca Mahira Begića kod mjesta Tarčin te Sauda Sultanića, vlasnika trgovine u mjestu Podorašac, u kojemu se Gačić nastanio nakon što je prodao imovinu u Banjoj Luci i odselio se iz tog grada.

Gačić je prije zločina koje je počinio odslužio dugogodišnju zatvorsku kaznu zbog dvostrukog ubojstva, uključujući tu ubojstvo vlastite majke.

Iako je iz zatvora otpušten kao osoba koja je opasna po okolinu, nije bio pod nadzorom niti se želio podvrgnuti liječenju.

 

Djevojčica koju je brutalno pretukao otac: "Svi postupaju sa mnom kao da ništa ne razumijem. A ja sve znam, ja sam to proživjela"

Hrvatski svećenici pedofili: Bludničili nad dječacima, imali spolne odnose sa djevojčicama, skidali dječju pornografiju ...