Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Poginula 15-godišnjakinja

VIDEO: Dramatične snimke spašavanja iz vodene bujice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U poplavama u Peruu najmanje je jedna osoba mrtva, a tri su nestale, nakon obilnih kiša koje su padale cijeli vikend. Poplave su najteže pogodile regiju Chosica, 47 kilometara udaljenu od glavnog grada Lime.

Rijeka Rimac izlila se iz korita jučer popodne. Posljedica je smrt 15-godišnje djevojke, Lucero Vasquez Huamani. Nakon što je pokušala prijeći drveni most, pala je u nabujalu rijeku. Njezino su tijelo ubrzo pronašli spasioci, 10 kilometara od mosta, nakon što su roditelji prijavili nestanak. Prilikom potrage zamalo je stradao i spasioc, prenosi Reuters.

Pročitajte i ovo Nestali djed - 1 Bio maskiran u mušketira Muškarca (82) nema gotovo dva mjeseca: Obitelj u očaju zato što je teški bolesnik, a nije popio lijekove Policija, ilustracija Udaljio se na Laništu Pronađen 14-godišnjak zbog kojeg je policija aktivirala alarm koji se pali samo iznimno

Jučer su mnogi Peruanci ostali bez doma. 'Trebam šator, krevet, deku, odjeću i hranu', rekla je Carmen Ticona koja je ostala bez kuće. Zbog poplave je zatvorena glavna autocesta, pa je otežan pristup poplavljenoj regiji.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene