Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučajno kupio dizajnersku torbu

Obogatio se na torbi koju je kupio za 20 funti!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedan 73-godišnji umirovljenik iz Velike Britanije slučajno je na rasprodaji kupio vrijednu dizajnersku torbu.

John Richard je 73-godišnji umirovljenik iz Londona koji je jednom kupnjom od 20 funti zaradio čak 350.000 funti. Starac nije nikakvu ideju o kakvoj je torbi riječ kada ju je kupio na rasprodaji čiji je prihod doniran u humanitarne svrhe, piše Daily Mail.

Pročitajte i ovo Ilustracija Koji su uvjeti? Jedna europska država odlučila je umirovljenicima subvencionirati putovanja: Organizirali i dvije vrste paketa Policija moli za pomoć - 3 Supruga je očajna Jeste li ga vidjeli? Maskiranom umirovljeniku nema traga, policija upozorila kako mu pružiti pomoć

>> Beskućnik pronašao torbu sa 60.000 eura i smije ih zadržati!

Riječ je o torbi irskog dizajnera Phillipa Traceyja koji kreira šešire za bogate i slavne poput Lady Gage i utjecajne urednice Tatler magazina Isabelle Blow. Poznati je dizajner bio izložen brojnim kritikama nakon što je kreirao šešir princeze Beatrice koji je nosila na vjenčanju princa Williama i Kate Middelton.

>> Sarajevo: Torbu s 37 000 kuna i zlatom vratili vlasniku

Sretni umirovljenik je kazao da je bio šokiran kada je shvatio čiju je torbu kupio na rasprodaji te da je već dobio neke ponude za nju. Vjeruje se da je riječ o jednoj od deset torbi koje je dizajner napravio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene