Obavijesti Video Pretražite Navigacija
S bivšim dečkom

Skandal u Belgiji: Gradonačelnicu turisti 'uhvatili na djelu' na tornju dvorca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ilse Uyttersprot, aktualna gradonačelnica belgijskog grada Aalsta, snimljena je kako na tornju dvorca, pred drugim posjetiteljima usred bijela dana vodi ljubav sa sada već bivšim dečkom.

Video je snimljen prije četiri godine kada je Ilse Uyttersprot sa svojim bivšim dečkom bila na odmoru u Turskoj. Za posjeta jednom dvorcu gradonačelnica i kirurg odvojili su se od skupine turista i poseksali se na jednom tornju dvorca.

Pročitajte i ovo Nicole de Moor Ljudska prava Tražitelji azila dobili slučaj na sudu: Državnoj tajnici zaplijenjen zamrzivač i aparat za kavu Screenshot Oluja poharala Srbiju VIDEO Zastrašujući video: Vjetar odnio krov s kuće i rušio stupove - "Ne izlazite i ne puštajte djecu van"

Snimka je objavljena na internetu prije više od godinu dana, no tek sada je otkriveno kako je glavna akterica belgijska gradonačelnica. Video je danas u više navrata objavljen na internetu pa povučen.

Uyttersprot je za belgijske medije potvrdila kako je na snimci zaista ona. 'To je privatan video mene i mojeg dečka koji je star četiri godine. Nemam o tome više što dodati', kazala je gradonačelnica.

Ipak, izrazila je sumnju da joj netko želi politički naštetiti zbog tajminga objave videa. 'Ta 'situacija' nema nikakve veze s politikom i neće utjecati na moje obveze na mjestu gradonačelnice', kazala je Uyttersprot.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene