Obavijesti Video Pretražite Navigacija
LET ZA DUBLIN

Dvanaest ozlijeđenih zbog turbulencije na letu Qatar Airwaysa

Qatar Airways - 4
Qatar Airways - 4 Foto: Getty Images
Na još jednom letu došlo je do ozljeđivanja putnika i članova posade zbog turbulencija.

Dvanaest ljudi je ozlijeđeno nakon leta Qatar Airwaysa iz Dohe za Dublin zbog turbulencija iznad Turske. Zrakoplov Boeing 787 Dreamliner završio je let QR017 malo prije 12 sati po lokalnom vremenu, priopćila je zračna luka.

"Nakon slijetanja, zrakoplov su dočekale hitne službe zračne luke Dublin, odnosno djelatnici policijskog, vatrogasnog i spasilačkog odjela.

Šest putnika i šest članova posade prijavili su ozljede nakon što je zrakoplov prošao turbulenciju dok je letio iznad Turske", stoji u priopćenju

Irska televizijska kuća RTE, pozivajući se na putnike koji su stigli u zračnu luku, rekla je da je incident trajao manje od 20 sekundi i da se dogodio tijekom usluživanja hrane i pića.

Pročitajte i ovo Ilustracija Indeks zdravlja žena U izvanrednom stanju: Njihovo zdravlje sustav kao da ne prepoznaje, a toliko mogu koristiti društvu i gospodarstvu

Qatar Airways nije odmah odgovorio na zahtjev za komentar.

Ranije ovaj tjedan na letu Singapore Airlines 104 osobe su ozlijeđene dok je jedan putnik preminuo. I u tom slučaju je bila riječ o iznenadnim turbulencijama. 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene