Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nitko nije životno ugrožen

Putnici s kobnog leta pogođenog turbulencijama i dalje u bolnici

Avion Singapore Airlines
Avion Singapore Airlines Foto: Afp
Putnici s leta Singapore Airlinesa koji je u utorak bio pogođen jakim turbulencijama, i dalje su u bolnici.

Četrdeset tri osobe koje su bile na letu Singapore Airlinesa, pogođenom jakim turbulencijama, ostaju hospitalizirane u Bangkoku četiri dana nakon incidenta, priopćila je u subotu bolnica u glavnom gradu Tajlanda.

Smješteni su u tri bolnice u Bangkoku, navodi se u priopćenju bolnice Samitivej Srinakarin. U toj bolnici, gdje se nalaze 34 pacijenta, sedam je na intenzivnoj njezi - tri Australca, dva Malezijca, Britanac i Novozelanđanin, stoji u priopćenju.

Pročitajte i ovo Policija pronašla veću količinu droge Uhićen je Pao splitski diler: U automobilu je imao torbu punu droge

Među ostalih 27 pacijenata iz zrakoplova u bolnici je osam britanskih, šest australskih, pet malezijskih i dva filipinska državljanina, stoji u priopćenju. Dvije su osobe otpuštene iz bolnice Samitivej Srinakarin, dok su dvije iz bolnice Samitivej Sukhumvit prebačene u Samitivej Srinakarin kako bi se pridružili hospitaliziranim rođacima, navodi se u priopćenju.

U četvrtak je ravnatelj bolnice Samitivej Srinakarin rekao novinarima da 22 pacijenta imaju ozljede leđne moždine, a šestero ima ozljede mozga i lubanje, ali nitko nije životno ugrožen. 

Pročitajte i ovo Nora Šitum Strašni lav Lavica Nora danas bi slavila 17. rođendan: Roditelji objavili dirljivu poruku

Jedan putnik je umro od mogućeg srčanog udara, a deseci su ozlijeđeni u utorak nakon što je let SQ321 Singapore Airlinea iz Londona za Singapur naišao na ono što je avioprijevoznik opisao kao iznenadnu, ekstremnu turbulenciju dok je letio iznad Mjanmara. Let s 211 putnika i 18 članova posade preusmjeren je u Bangkok radi hitnog slijetanja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene