Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ostavili oproštajno pismo

Par s tornja visokog 50 metara skočio u smrt

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Mladi Britanski par skočio je u smrt s tornja visokog 50 metara.

'Ako ona skoči, skočit ću i ja', vrištao je 23-godišnji Steven Parker te za nekoliko sekundi i napravio ono što je rekao. Bacio se s 50 metara visokog tornja u Leedsu, piše Daily Mail. Prije njega u smrt se bacila 20-godišnja Kiran Creevy.

Pročitajte i ovo Pogreb žrtve nasilja na Zapadnoj obali Na Zapadnoj obali Izraelski doseljenici u valu nasilja ubili dvojicu mladih Palestinaca Muškarac je stao pred napadača u Sydneyju Hrabar potez Uznemirujuće: Pogledajte heroja koji je napadaču iz Sydneyja hrabro stao na put kako bi zaštitio ženu s djecom

Mladi par, koji je živio u blizini tornja,  za sobom je ostavio oproštajno pismo. Kiranina majka je ispričala kako je od kćeri dobila uznemirujuć poziv te kako je odmah krenula prema njezinom stanu. No, bilo je prekasno. Kada je došla, Steven i Kiran već su mrtvi ležali na pločniku.

Majka je potvrdila kako je par imao nesuglasica, no naglasila je kako je njihova ljubav uvijek bila jača od svađa. Rachel Whitehead, Kiranina teta, otkrila je kako je u jednoj od zadnjih svađa njezina nećakinja ostala shrvana saznavši da Stevan za 10-tak tjedana s drugom djevojkom treba postati otac.

 

 

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene