Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Mladi Britanski par skočio je u smrt s tornja visokog 50 metara.


'Ako ona skoči, skočit ću i ja', vrištao je 23-godišnji Steven Parker te za nekoliko sekundi i napravio ono što je rekao. Bacio se s 50 metara visokog tornja u Leedsu, piše Daily Mail. Prije njega u smrt se bacila 20-godišnja Kiran Creevy.

Vezani članci Rijeka Merced u kojoj su pronađene otrovne alge Roditelji, djevojčica (1) i pas pronađeni mrtvi na pješačkoj stazi: Je li za misterioznu smrt kriva otrovna alga ili udar groma? Udar groma, ilustracija Grom ubio 19-godišnjaka dok je radio na krovu: "Čak nije ni padala kiša"

Mladi par, koji je živio u blizini tornja,  za sobom je ostavio oproštajno pismo. Kiranina majka je ispričala kako je od kćeri dobila uznemirujuć poziv te kako je odmah krenula prema njezinom stanu. No, bilo je prekasno. Kada je došla, Steven i Kiran već su mrtvi ležali na pločniku.

Majka je potvrdila kako je par imao nesuglasica, no naglasila je kako je njihova ljubav uvijek bila jača od svađa. Rachel Whitehead, Kiranina teta, otkrila je kako je u jednoj od zadnjih svađa njezina nećakinja ostala shrvana saznavši da Stevan za 10-tak tjedana s drugom djevojkom treba postati otac.