Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen osumnjičeni

Napao nožem putnike u vlaku, troje ozlijeđenih: ''Nema pokazatelja da je bilo više napadača''

Nekoliko ljudi je ozlijeđeno u napadu nožem u vlaku Intercity Express (ICE) na liniji između Regensburga i Nuernberga, priopćila je u subotu policija.

Vlak je zaustavljen i trenutno se nalazi u gradu Seubersdorfu u Bavarskoj, kazao je glasnogovornik Savezne policije. Njemački portal Bild navodi da je ozlijeđeno troje ljudi. Nema pokazatelja da je bilo više napadača.

Po njegovim riječima, policija je primila informacije o napadima na putnike u ICE vlaku oko devet sati ujutro i ubrzo je uhitila muškog napadača koji je ranio više osoba, no više nema nikakve opasnosti po ljude.

"Trenutno nema dodatnih informacija o osobama uključenim u taj događaj", rekao je glasnogovornik policije. Na mjestu događaja je i dalje prisutan veliki broj policajaca.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nesreća u Velikoj Britaniji VIDEO Sudar dvaju vlakova u tunelu: ''Bila je to buka koju nikad prije nismo čuli, kao bomba. Sve je bilo crno''

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna napravili kaos u bolnici Zbog tučnjave u KBC Rebro trojica u pritvoru, a za dvojicom se još traga

Glasnogovornik njemačkih željeznica - Deutsche Bahn - kazao je da je linija Regensburg-Nuremberg zatvorena od devet ujutro te su vlakovi zaustavljeni i čekaju na željezničkim postajama.


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene