Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sada i one mogu navijati

Iran ženama ukida zabranu dolaska na sportska natjecanja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iran ženama kani ukinuti zabranu odlaska na sportska natjecanja, prenijela je u ponedjeljak novinska agencija ISNA riječi potpredsjednika države za žene i obiteljska pitanja Šahindohta Molarverdija.

Molarverdi je rekao da je nakon nekoliko sastanaka s predstavnicima ministarstva sporta i unutrašnjih poslova o tome obavijestio i vrhovno vijeće nacionalne sigurnosti, ali da još nema konačne odluke.

Pročitajte i ovo Izraelski borbeni avion F-15 Pitanje koje visi u zraku Svijet strahuje nakon izraelske najave: Je li moguće da Izrael napadne iranska nuklearna postrojenja? Ilustracija Vodi se žestoka rasprava Netanyahu pred velikom dilemom nakon iranskog napada: "Napravit ćemo sve što je potrebno"

Zabrana odlaska na sportska natjecanja ženama je uvedena islamskom revolucijom 1979. U Iranu su vrlo popularni nogomet i odbojka, pa bi dopuštenje omogućilo Iranu da dobije velika natjecanja.

Rohani: Iran će se držati nuklearnog sporazuma ako isto učine i svjetske sile

Zabrana je jedan od razloga zašto Iran nije dobio nogometni Azijski kup 2019. koji će se održati u Ujedinjenim Arapskim Emiratima. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene