Obavijesti Video Pretražite Navigacija
STANJE SE POBOLJŠAVA

Nastavlja se masovno cijepljenje u Srbiji, dosad se prijavilo više od 466 tisuća građana

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Srbiji je dosad protiv koronavirusa cijepljeno više od 61.440 građana, a srbijanski predsjednik Aleksandar Vučić objavio je četvrtak na Instagramu kako očekuje da će danas biti cijepljeno više od 35.000 ljudi.

Vučić je istaknuo "odgovornost ljudi u Srbiji" koji su se odazvali pozivu državnog vrha i zdravstvenih vlasti na masovno cijepljenje koje je počelo prije dva dana, nakon što je nacionalna agencija za lijekove i medicinska sredstva izdala certifikat za 100 tisuća kineskog cjepiva Sinopharm kojeg je u subotu, u prvom kontigentu stiglo milijun doza.

Od početka imunizacije do danas u 11 sati protiv koronavirusa cijepljeno je više od 61.440 građana Srbije, a posredstvom portala e-Uprava za cijepljenje do sada se prijavilo oko 466 tisuća građana.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna pripravljeni, pozor, zdaj! Slovenci ipak popuštaju mjere: Janša otkrio kad se otvaraju skijališta, ali postoji jedan uvjet

Srbija je danas službeno prijavila 20 smrtnih ishoda COVID-19, 10.240 testiranih uzoraka te još 1.648 novozaraženih.

U odnosu na prethodna epidemiološka izvješća pao je broj pacijenata na bolničkom liječenju - danas ih je 4.803, od koji je 166 na respiratorima.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Još ga nisu nabavili Susjednoj zemlji kasni isporuka cjepiva, Rusija im nudi hitnih 200.000 doza: "Kupit ćemo bilo koje dostupno"

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Mnogima nije jasno Iz MUP-a dodatno objasnili tko se i kada bez testa i izolacije može vratiti u Hrvatsku iz Srbije, BiH i Crne Gore

Srbija je od početka epidemije 6. ožujka prošle godine dosad službeno prijavila više od 2,5 milijuna testiranih uzoraka i 379.093 registrirana slučaja koronavirusa, a od posljedica infekcije umrlo je 3.830 oboljelih.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene