Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi detalji ubojstva u međimurju

Šokirani vatrogasci: Nosili smo škrinju i komentirali - što li drže u njoj kad je tako teška...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novi, jezivi detalji izlaze na svjetlo dana nakon otkrivenog ubojstva u malo međimurskom selu Palovec.

U petak je obavljena pretraga kuće obitelji Dominić u kojoj je prije tjedan dana pronađeno tijelo Jasmine Dominić. Nakon više od dva sata, policajci su iznijeli više vreća s dokazima. Sestra ubijene, Smiljana Srnec, okrivljena je za svirepo ubojstvo u kojemu je Jasminu više puta snažno udarila u glavu tupim predmetom. Njezino tijelo je potom spremila u zamrzivač u kojem ga je držala 19 godina.

Pročitajte i ovo Smiljana Srnec (Foto: Dnevnik.hr) Počinje suđenje Smiljani Srnec Tijelo djevojke u škrinji je bilo gotovo 20 godina: Što znamo o monstruoznom zločinu u Međimurju koji je šokirao Hrvatsku Slika nije dostupna Tijelo u zamrzivaču Otkriveni stravični detalji ubojstva koje je zgrozilo Hrvatsku: Izudarala ju je na spavanju i ugurala u škrinju, ali je počinila kobnu pogrešku

Upravo tog zamrzivača sjećaju se vatrogasci koji su ga premještali nakon velikih poplava 2001. i 2004. godine. Tada je potok Trnava poplavio dio naselja Palovec, a jedna od poplavljenih ulica bila je i Nova ulica u kojoj je obiteljska kuća Dominićevih.

Vatrogasci su škrinju koja je u prizemlju 'plivala' u vodi nadošloj izvana prenosili na suho kako ne bi došlo do nesreće. "Međusobno smo komentirali - što li drže u toj škrinji kad je tako teška", prisjeća se jedan od vatrogasaca, pišu Međimurske novine.

Pretraga kuće uz svjedoke

Uz svjedoke, koji su u petak bili na pretragi, na imanju Dominićevih bio je i suprug uhićene Smiljane Ivica Srnec, kao i njezina kći. Prisutan je bio i njezin odvjetnik Krešimir Golubić koji nije davao izjave. Zbog stravičnog otkrića tijela u škrinji u prizemlju kuće uhićena je starija sestra Jasmine Dominić, 45-godišnja Smiljana Srnec, koju se sumnjiči za ubojstvo. Određen joj je jednomjesečni pritvor.

Pretpostavlja se kako je 45-godišnja Smiljana sa svojom obitelji gotovo 20 godina živjela u kući u kojoj je u zamrzivaču držala leš vlastite sestre. Čakovečka je policija Jasminin nestanak koji je prijavila njezina majka posljednjih godina istraživala nekoliko puta. Bili su u obiteljskoj kući gdje je pronađeno tijelo, ali zamrzivač nikada nisu provjeravali. Mještani Palovca posvjedočili su da su se sestre često svađale. U slučaju ubojstva Jasmine Dominić i dalje je puno više pitanja nego odgovora.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene