Obavijesti Video Pretražite Navigacija
PODIGNUTA OPTUŽNICA

Rukama i nogama udarao trudnu ženu i prijetio joj, napao još jednu osobu udarivši je staklenom čašom u glavu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Podignuta je optužnica protiv 32-godišnjeg muškarca iz Rijeke zbog nasilja u obitelji, nanošenja teških tjelesnih ozljeda i prijetnje.

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci podiglo je optužnicu protiv muškarca (1989.) zbog nasilja u obitelji, prijetnje i nanošenja teških tjelesnih ozljeda.

Tereti ga se da je sredinom kolovoza ove godine u Crikvenici verbalno, a potom i fizički nasrnuo na svoju trudnu izvanbračnu suprugu te da je isto učinio i u rujnu ove godine. Na teret mu se stavlja da ju je tada udarao rukama i nogama po tijelu te da joj je prijetio. Trudna žena zadobila je lakše tjelesne ozljede.

Osim toga, okrivljenika se tereti i da je početkom kolovoza u Crikvenici muškarca udario šakom, a potom i staklenom čašom u glavu i nanio mu teške tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna KAZNENA PRIJAVA Alkoholiziran ukućanima prijetio da će ih zapaliti: Noću benzinom polijevao kuću u kojoj je bila žena s dvoje malodobne djece
Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Nasilnik iz Čakovca u noći pijan premlatio izvanbračnu suprugu, troje djece polio kantom vode dok su spavali

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci u optužnici podignutoj 28. listopada predložilo je da mu se produlji istražni zatvor zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja kaznenog djela.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene