Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KAZNENA PRIJAVA

Alkoholiziran ukućanima prijetio da će ih zapaliti: Noću benzinom polijevao kuću u kojoj je bila žena s dvoje malodobne djece

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U policijskom pritvoru uz kaznenu prijavu završio je 39-godišnjak, koji je u četvrtak, 5. kolovoza na lekeničkom području pokušao zapaliti kuću u kojoj su mu bili žena i dvoje malodobne djece.

Policija je izvijestila da je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je 39-godišnjak pod utjecajem alkohola od 3,12 promila, noću benzinom polijevao kuću u kojoj mu je bila žena i dvoje malodobne djece uz prijetnju da će je zapaliti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Podignuta optužnica Nasilnik iz Čakovca u noći pijan premlatio izvanbračnu suprugu, troje djece polio kantom vode dok su spavali

Pritom je prijetio ženi, djeci i svojim roditeljima da će ih sve usmrtiti. Uhićen je, a u sklopu kriminalističkog istraživanja, po nalogu suda, obavljena je pretraga doma i drugih prostorija te je kod osumnjičenog pronađena i oduzeta poluautomatska puška.

Kako je priopćeno iz sisačko-moslavačke policije, zbog kaznenih djela prijetnje, dovođenja u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom te nedozvoljenog posjedovanja, izrada i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari, osumnjičeni je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene