Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podignuta optužnica

Nasilnik iz Čakovca u noći pijan premlatio izvanbračnu suprugu, troje djece polio kantom vode dok su spavali

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Čakovcu podignulo je optužnicu protiv 33-godišnjaka zbog nanošenja tjelesne ozljede supruzi i povrede djetetovih prava.

33-godišnjaka se tereti da je 9. lipnja ove godine u noćnim satima u obiteljskoj kući u Kuršancu došao kući pijan i galamom probudio izvanbračnu suprugu.

Pročitajte i ovo Ilustracija nepravomoćno osuđen Pijani otac vrijeđao i dirao maloljetnu kćer: "Bolje da sam te izd*kao u WC-u nego što sam te napravio" Ilustracija Završila iza rešetaka Drama kod Varaždina: Godinama zlostavljala 25 godina starijeg izvanbračnog supruga pa mu zaprijetila

Nakon toga je prolio kantu vode po svoje troje djece u dobi od 15, 14 i 12 godina te više puta udario suprugu šakom u glavu i nanio joj tjelesne ozljede.

33-godišnjak se nalazi u istražnom zatvoru. U optužnici je predloženo da se istražni zatvor produlji zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela.

Kazneni zakon za kazneno djelo povrede djetetovih prava predviđa kaznu zatvora u trajanju od šest mjeseci do pet godina, a za kazneno djelo nanošenja tjelesne ozljede članu obitelji - kaznu zatvora u trajanju do tri godine.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene