Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kakva makljaža!

Udario joj psa pa ona udarila njega, došli i dečko, prijatelj, turist iz Italije...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U noći sa subote na nedjelju biogradski autobusni kolodvor bio je poprište masovne tučnjave koja je započela zbog jednog- psića!

Sve je počelo nakon što je 46-godišnjak navodno udario psa kojega je oko tri sata ujutro šetala 21-godišnja djevojka K.B., piše Zadarski.hr.

Pročitajte i ovo Ilustracija teške ozljede UZNEMIRUJUĆE Snimka brutalnog premlaćivanja u Splitu: Mladić koji je zbog udaraca šakama i nogama zadobio teške ozljede mozga i dalje se bori za život Policija i dalje istražuje slučaj - 3 Kriminalističko istraživanje Policija objavila mučne detalje: Sin šefa policije i prijatelji prebili mladića, ima ozljede opasne po život

Djevojka ga je prvo verbalno, a potom i fizički napala da bi se u njihovu svađu nakon toga uključili i prijatelj 46-godišnjeg muškarca te dečko 21-godišnjakinje, a potom i jedan talijanski državljanin.

Slavna utrka završena masovnim šaketanjem zavađenih kvartova

Sve je završilo lakšim tjelesnim ozljedama, dolaskom policije i podizanjem dva optužna prijedloga za narušavanje javnog reda i mira koje su "zaradili" djevojka K.B. i prijatelj muškarca koji je udario njezinog psa. Ostali su prošli "samo" s nekoliko udaraca.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene