Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tko zna više?

Maras prozvao Macana, brzo mu stigao odgovor: "Drago mi je zbog toga..."

Gordan Maras u premijernom Krešendu, podcastu Hrvoja Krešića, kazao je kako ima više znanja od mnogih političkih konzultanata, a odgovorio mu je PR stručnjak Krešimir Macan.

Gordan Maras, SDP-ov bivši ministar poduzetništva i obrta, u premijernom Krešendu, podcastu Hrvoja Krešića, progovorio je i o svojim iskustvima u politici.

"S obzirom na moje iskustvo, što sam sve prošao i s kojim sam ljudima radio, siguran sam da nema mnogo ljudi u Hrvatskoj toliko znanja. Kad vidim tko sve živi kao konzultant od političkog marketinga i od pomoći nekome na izborima... sigurno da znam više od, primjerice, Macana. Ali ja se time ne bavim. Tražio sam posao gdje ću ponovno biti u kontaktu s ljudima i pronašao sam se u EU projektima. Već tri godine se bavim time i mislim da su moji klijenti zadovoljni", kazao je Gordan Maras.

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

Za komentar smo zatražili Krešimira Macana, stručnjaka za odnose s javnošću kojeg je Maras spomenuo.

"Meni je drago da kolega Maras ima takvo znanje i da može savjetovati druge. Volio bih da onda to i čini u smislu pokretanja svoga biznisa. Poručio bih mu samo kako sam bio savjetnik čak četvorice premijera, dvojice hrvatskih i dvojice iz regije. Inače, za bavljenje političkim marketingom te savjetovanjem nekog u vrijeme izbora potrebno je široko znanje u mnogim područjima, čak i izvan političkih okvira", naglasio je Macan te dodao:

Pročitajte i ovo Darko Milinović Važni pregovori Milinović: "Nekad se morate služiti svime, ovako sam omekšao Spomenku..."

"Mi se možemo pohvaliti kako surađujemo s mnogima u Hrvatskoj, ali i Srbiji te BiH. Ako govorimo o tome kako netko koristi politički marketing, možemo reći da se tu izrazito ističe Srpska napredna stranka srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića iako smo mi, recimo, surađivali sa strankama koje su bile na suprotnoj strani. Isto tako znamo da nas očekuje superizborna godina i pripreme su već počele. Surađujemo s IDS-om, koji se već može pohvaliti pozitivnim rezultatima. No važno je kazati kako je ovdje riječ o timskom radu i ne bi bilo dobro da sve odrađuju samo konzultanti. Svoj dio moraju odraditi stručnjaci, a drugi dio posla sami političari", zaključio je Macan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene