Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Važni pregovori

Milinović: "Nekad se morate služiti svime, ovako sam omekšao Spomenku..."

Aktualno Galerija Darko Milinović Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr Darko Milinović Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr Darko Milinović Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr +0 Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Galerija 1/4 >>
Darko Milinović u podcastu Krešendo prisjetio se pregovora oko zdravstvene reforme koje je vodio sa Spomenkom Avberšek, bivšom predsjednicom sindikata zdravstva.

Darko Milinović, HDZ-ov bivši ministar zdravstva i socijalne skrbi u premijernom Krešendu, podcastu Hrvoja Krešića, progovorio je o pregovorima oko zdravstvene reforme sa Spomenkom Avberšek, bivšom predsjednicom sindikata zdravstva.

"Bio sam ministar zdravstva i socijalne skrbi, dakle ogromnog resora, bilo je tisuću problema. Provodio sam reformu zdravstvenog sustava, sudjelovao i u razgovorima o koalicijama... A kad ste ministar služite se sa svime u okvirima zakona da vam nešto uspije", kazao je Milinović i dodao:

Pročitajte i ovo Darko Milinović, Gordan Maras i Hrvoje Krešić Krešendo Hrvoja Krešića Milinović otkrio zbog čega je u 4 ujutro probudio Sanadera: "Doći ću povraćati na Vladu"

"Tako je meni bilo upitno hoće li reforma proći. Svi se sjećaju moje najokorjelije protivnice Spomenke Avberšek, koja danas govori da sam joj najomiljeniji ministar. Bili smo na nekim razgovorima, a u takvim situacijama morate se truditi da budete simpatični. Sastanak u ministarstvu trajao je do dva sata. I ona je krenula zvati taksi da je odveze kući, no ja sam se javio da je vozim. Po cijelom Zagrebu ako je potrebno!"

Darko Milinović Darko Milinović Foto: DNEVNIK.hr

Ubacio se Krešić:

"Kao Zdravko Mamić i Ivan Turudić"

"Oni su se vozili pod drugim okolnostima", uzvratio je Milinović i dodao:

"Vozili smo se oko sat vremena i pokušao sam dogovoriti, odnosno malo sam omekšao Spomenku da bi mi prošla reforma", ispričao je Milinović.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene