Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Podcast Krešendo

Bivši ministar prvi put otkrio zašto je mogao ostati bez fotelje: ''To sad mogu pričat... al' sam drhćao godinu dana zbog toga''

U podcastu Krešendo bivši ministar Darko Milinović prvi je put ispričao kako je na službenu karticu kupio sebi cipele.

''Nijednom u životu nisam koristio službenu karticu, a sve moje dnevnice išle su Zakladi Ana Rukavina'', rekao je u Krešendu bivši ministar Darko Milinović.

''Jednom meni dolazi račun od kartice...'' otkrio je Milinović Hrvoju Krešiću u live podcastu na portalu DNEVNIK.hr. ''To sad mogu pričat... al' sam drhćao godinu dana zbog toga'', kroz smijeh je rekao Milinović, a onda se ipak malo zamislio.

''Račun za karticu za cipele'', objašnjavao je Milinović što ga je svojedobno toliko iznenadilo kad nije koristio tu karticu. ''Netko je kupio cipele na ministrovu karticu?'' pitao ga je Krešić.

''Momak, ja'', priznao je. Objasnio je da je je American karticu imao i privatnu i od Ministarstva. ''Velim ja Mariju, vozaču svom, trk dolje, netko nam je karticu ukrao... A ja sam krivu karticu uzeo. Zamislite da je to izišlo, zamislite da su se novinari toga dočepali'', sjetno je ispričao Milinović, koji tvrdi da je tada hitno prebacio svoj novac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene