Obavijesti Video Pretražite Navigacija
JOŠKO BRTAN

Šutio o premlaćivanju dječaka: Ravnatelj osnovne škole u Biogradu pod nadzorom Agencije za odgoj i obrazovanje

Nasilje u školi u Biogradu - 3
Nasilje u školi u Biogradu - 3 Foto: DNEVNIK.hr
Agencija za odgoj i obrazovanje provodi stručno-pedagoške nadzore nad radom ravnatelja i stručne službe u Osnovnoj školi Biograd na moru nakon što je ondje pretučen dječak.

Zahtjev za nadzor podnijela je Služba prosvjetne inspekcije Ministarstva znanosti i obrazovanja i Pravobraniteljice za djecu, izvijestili su iz Agencije.

Pojasnili su da će neposredno pratiti odgojno-obrazovni rad, imati uvid u pedagošku evidenciju i dokumentaciju te razgovarati s učenicima, roditeljima, učiteljima, stručnim suradnicima i ravnateljima.

Pročitajte i ovo Vršnjačko nasilje: Ilustracija pretučen 11-godišnjak Vršnjačko nasilje u osnovnoj školi u Biogradu: Poruke majci otkrivaju da to nije izoliran slučaj

Pročitajte i ovo Nasilje u školi u Biogradu - 4 GOTOV POSTUPAK Ravnatelj škole u Biogradu znao je za premlaćivanje dječaka, a o svemu je šutio: Dnevnik Nove TV u posjedu je inspekcijskog nadzora

Nakon nadzora, odgojno-obrazovnim radnicima u spomenutoj školi bit će pružena stručna pomoć i predložit će se mjere za unapređivanje odgojno-obrazovnog rada, priopćili su.

Podsjetimo, zahtjev za nadzor dolazi nakon što je Dnevnik Nove TV objavio priču o vršnjačkom nasilju u Osnovnoj školi u Biogradu. Prema izvješću o inspekcijskom nadzoru, škola o nasilju nije obavijestila nadležna tijela.

 

 


 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene