Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Nastavlja se afera s prodajom Maestrala

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Afera oko prodaje hotelskog poduzeća Maestral iz Dubrovnika se nastavlja. Početna cijena za pet hotela sa zemljištem iznosi deset milijuna eura što je, tvrde ogorčeni radnici, tek deset posto stvarne vrijednosti.

Radnici traže odgodu prodaje hotelskog poduzeća do donošenja novog zakona o privatizaciji kako bi lokalna samouprava zadržala kontrolni paket dionica. Lokalne vlasti podržavaju zaposlenike i najavljuju prosvjed. 

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Slika nije dostupna Dubrovnik: Hoteli se prodaju za 10 posto njihove vrijednosti

Osam tvrtki poslalo je ponude za kupnju hotela Maestral. Radnici smatraju kako će tko god ih kupi dobiti poklon bon od pedeset dvije tisuće kvadratnih metara na najljepšoj lokaciji u Dubrovniku. 

Nova TV došla je do dokumenta iz kojih je vidljivo kako to zemljište nije uključeno u temeljni kapital. Na toj je lokaciji kvadratni metar zemlje oko tisuću eura. Najveća ponuda od 120 milijuna stigla je od tvrtke Novi Kvarner.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene