Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gorjelo im ispod stanova

Šibenik u šoku: ''Jako smo se prepali. Možete misliti kako je kroz prozor vidjeti ogromnu vatru''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ispred kafića u Šibeniku noćas je buknuo požar. Srećom, nitko nije ozlijeđen, ali stanari zgrade u kojoj se nalazi kafić u velikom su šoku i sumnjaju da je riječ o podmetnutoj vatri.

Nitko nije stradao u požaru štekada ispred kafića Skipper, potvrdili su u Županijskom centru 112, piše Šibenik.in.

Pročitajte i ovo Vatrogasci, ilustracija optužni prijedlog Drama na sjeveru Hrvatske: Polijevali gorivo po cesti i zapalili! Edi Delija i Sanja Jurišić Sezona pred vratima Vatrogasci najavljuju prosvjed, ne žele u vatru za 900 eura: "Ovaj put ne odustajemo. Idemo do kraja"

Vatru je noćas gasilo deset vatrogasaca Javne vatrogasne postrojbe Šibenik, a stanovnike Doca uzbunile su sirene i vatra nošena burom.

''Dojavu o požaru na štekatu kafića primili smo u 3.22 sata, a požar je ugašen u 4.34 sati. U požaru nitko nije stradao, a šteta će biti utvrđena naknadno'', rekao je dežurni operater u Županijskom centru 112.

Požar je zahvatio kamenu fasadu zgrade u čijem je prizemlju kafić, a šteta će se utvrditi nakon policijskog očevida.

Nagorjeli su dijelovi fasade i prozori zgrade u čijem se prizemlju kafić nalazi, a stanari Doca u velikom su šoku i sumnjaju da je riječ o podmetnutoj vatri.

''Noćas je oko tri planulo, jako smo se prepali kad smo osjetili dim. Možete misliti kako je pogledati kroz prozor i vidjeti ogromnu vatru, još je i bura puhala, to je nosilo kao vrag. Stvarno smo mislili da će sve izgorjeti. Čekali smo vani dok su vatrogasci gasili, to je trajalo više od sat vremena, jako smo se prepali, hvala bogu što nitko nije stradao i što nije izgorjela cijela zgrada'', ispričao nam je jedan stanar.

S obzirom da je štekat naguran na vrata lokala, stanari sumnjaju da je netko namjerno zapalio inventar i da je riječ o podmetnutom požaru, no to će policija utvrditi očevidom.

Policija je napustila mjesto požara, a na terenu je ekipa Elektre koja stanarima zgrade spaja struju.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene