Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Župnik je jurio

Bizaran slučaj s istoka zemlje: Muškarca vozilom udario svećenik, a potom ga onesviještenog opljačkao - djelatnik Hitne?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Otkrio se identitet muškraca (65) koji je 19. rujna na cesti državnoj cesti Vinkovci – Tovarnik kod Banovaca autom udario pješaka (57) i pobjegao.

Nesreća se dogodila 19. rujna. Netko je pješaka (57) udario vozilom i pobjegao. Ostao je ležati u nesvijesti, u odvodnom kanalu. Policija je nekoliko dana poslije našla krivca, muškarca (65). 

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

Zbog prevelike brzine prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka, koji je pao u zemljani odvodni kanal. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako krivac za nesreću lokalni župnik. On je navodno, piše dalje list, po selu pričao kako je mislio da je nešto udario te da se zaustavio 50 do 100 metara poslije, ali da na cesti ništa nije vidio pa je nastavio voziti svoj kombi.

Ozlijeđenog 57-godišnjaka pronašao je 54-godišnjak iz Ilače koji je pozvao pomoć. U bolnici su mu ustanovili teže ozljede.

No morali su mu utvrditi i identitet jer kod sebe nije imo dokumente. Kad je došao k sebi, ispričao je kako je uza sebe u trenutku nesreće imao novčanik sa nekoliko tisuća kuna. Policija je potom našla i pljačkaša, muškarca (35).

Jutarnji neslužbeno doznaje da se radi o djelatniku Hitne pomoći. List piše i kako su potvrdu pokušali dobiti i od ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije, ali im je on rekao da o tome nema nikakvih informacija.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene