Policija, ilustracija
Policija, ilustracija Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell

Otkrio se identitet muškraca (65) koji je 19. rujna na cesti državnoj cesti Vinkovci – Tovarnik kod Banovaca autom udario pješaka (57) i pobjegao.


Nesreća se dogodila 19. rujna. Netko je pješaka (57) udario vozilom i pobjegao. Ostao je ležati u nesvijesti, u odvodnom kanalu. Policija je nekoliko dana poslije našla krivca, muškarca (65). 

Vezani članci Policijsko vozilo, ilustracija Težak sudar četiri automobila u Kaštel Sućurcu, jedna osoba je preminula Policija, ilustracija Poznato koji su najčešći prekršaji u prometu i koja je najveća naplaćena kazna: Je li novi strogi zakon ispunio svrhu?

Zbog prevelike brzine prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka, koji je pao u zemljani odvodni kanal. Jutarnji list neslužbeno doznaje kako krivac za nesreću lokalni župnik. On je navodno, piše dalje list, po selu pričao kako je mislio da je nešto udario te da se zaustavio 50 do 100 metara poslije, ali da na cesti ništa nije vidio pa je nastavio voziti svoj kombi.

Ozlijeđenog 57-godišnjaka pronašao je 54-godišnjak iz Ilače koji je pozvao pomoć. U bolnici su mu ustanovili teže ozljede.

No morali su mu utvrditi i identitet jer kod sebe nije imo dokumente. Kad je došao k sebi, ispričao je kako je uza sebe u trenutku nesreće imao novčanik sa nekoliko tisuća kuna. Policija je potom našla i pljačkaša, muškarca (35).

Jutarnji neslužbeno doznaje da se radi o djelatniku Hitne pomoći. List piše i kako su potvrdu pokušali dobiti i od ravnatelja Zavoda za hitnu medicinu Vukovarsko-srijemske županije, ali im je on rekao da o tome nema nikakvih informacija.