Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL)
Policijski očevid (Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL) Foto: Arhiva/Miranda Cikotic/PIXSELL

Policija je otkrila vozača automobila koji je srušio pješaka pa pobjegao. Otkrili su i tko je 35-godišnjak koji je tog pješaka vidio kako leži u nesvijesti i, umjesto da mu pobjegne, opljačkao ga.


35-godišnjak iz Jarmine kod Vinkovaca prvi je prišao 57-godišnjem ozlijeđenom pješaku kojega je netom prije srušio automobil i pobjegao.

Pješak je ležao u nesvijesti u odvodnom kanalu. 35-godišnjak je, umjesto da mu pomogne, iskoristio priliku što nikog nema u blizini i ozlijeđenom ukrao novčanik iz džepa. Ukrao mu je više tisuća kuna.

Prometna nesreća i pljačka dogodile su se 19. rujna oko 18:30 na državnoj cesti Vinkovci  Tovarnik kod Banovaca.

Ozlijeđenog i opljačkanog 57-godišnjaka pronašao je 54-godišnjak iz Ilače koji je pozvao pomoć. Ozlijeđeni pješak prevezen je vozilom hitne medicinske pomoći u vinkovačku bolnicu, gdje su mu utvrđene teže ozljede.

21. rujna policija je utvrdila da je prometnu nesreću skrivio 65-godišnjak iz Tovarnika, upravljajući vozilom za prijevoz putnika koja osim sjedišta vozača imaju još najviše osam sjedišta, vukovarskih registracijskih oznaka.

Sudar kod Požege U direktnom sudaru dva automobila kod Požege više osoba ozlijeđeno i prevezeno u bolnicu

Policija, ilustracija Automobilom projurio križanjem pa na pješačkom naletio na 68-godišnjeg muškarca

Zbog prevelike brzine prednjim desnim bočnim dijelom vozila udario je 57-godišnjeg pješaka, koji je pao u zemljani odvodni kanal. Vozač je pobjegao s mjesta nesreće.