Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ipak 1.8 TCe?

Produkcijski Renault Alpine s 300 KS

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Produkcijska izvedba modela Renault Alpine se očekuje tijekom iduće godine i do sada se pretpostavljalo kako će ga pokretati 1,6-litreni 4-cilindrični turbobenzinski motor snage oko 250 KS, no sada izvori javljaju kako će se raditi o nešto većem i snažnijem pogonskom stroju.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prije svega sportski Ponuda renaultovog Alpinea bi mogla uključivati SUV-ove i hibride Slika nije dostupna Povratak cijenjenih sportaša Renaultov sportski model Alpine stiže 2017.

Konkretnije, Automotivepress javlja kako će Renault u ovaj novitet ugrađivati 1,8-litreni 4-cilindrični turbobenzinski motor snage do 300 KS. Naime, isti izvor kaže kako će se spomenuti 1.8 ustvari temeljiti na 1.6 te biti dostupan u tri izvedbe snage 250 KS, 275 KS i 300 KS, odnosno 184, 202 i 220 kW.

Pored dorađenog motora koji će dijeliti određene komponente s 1.6 TCe motorom, Alpine (ime mu još uvijek nije potvrđeno) će imat će novi ECU i sl, a bit će opremljen i s unaprijeđenom izvedbom automatskog mjenjača s dvije spojke.

Na kraju dodajmo kako isti izvor navodi i da će se ovaj motor ugrađivati u sljedeću generaciju modela Megane, kao i u sportski nastrojeni Nissan Pulsar Nismo gdje će razvijati snagu od 270 KS.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene