Vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara
Vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Foto: PR

PEUGEOT je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek do 31. siječnja 2021. Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30 % na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20 % na dodatnu opremu.


Sigurnost Peugeot vozila je na prvome mjestu, a vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Peugeot koji će napraviti besplatan pregled vozila i provjeriti osjetljive točke prije zime.

Vezani članci PR SUV Peugeot 3008&5008 Family: opremljeni da idu još dalje PR Dani otvorenih vrata Peugeot

Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30 % popusta na filtre, kočničke pločice, kočničke diskove te prednje i stražnje amortizere.

Prilikom kupnje dodatne opreme za Peugeot vozila kupci ostvaruju 20 %. Akcija se odnosi na raznu krovnu opremu, podne tepihe, krovne kutije, gumene kadice prtljažnika, lance, krovne galerije, naplatke od lagane legure, zavjesice kotača.

Za optimalno kočenje čak i po snijegu, Peugeot nudi 25% popusta gume grupe Continental (Continental, Semperit, Barum) do 30. studenog 2020. Radi se o akciji 3+1 u kojoj se kupe 3 gume, a 1 je gratis.