Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Akcija

Pogodnosti za članove: Zimski pregled vozila Peugeot

Vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara
Vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Foto: PR
PEUGEOT je pripremio zimsku servisnu akciju za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek do 31. siječnja 2021. Uz besplatan zimski pregled vozila, članovi kluba ostvaruju popust od 30 % na filtre, kočničke pločice, amortizere i diskove te 20 % na dodatnu opremu.

Sigurnost Peugeot vozila je na prvome mjestu, a vlasnici Peugeot vozila imaju mogućnost pripremiti se za zimu i besplatno iskoristiti stručnost tehničara Peugeot koji će napraviti besplatan pregled vozila i provjeriti osjetljive točke prije zime.

Pročitajte i ovo PR Peugeot servisi Zimski pregled Peugeot vozila PR Brand ambasador Donna Vekić: Brand ambasador marke Peugeot u Hrvatskoj

Članovi kluba vjernosti u navedenom razdoblju ostvaruju 30 % popusta na filtre, kočničke pločice, kočničke diskove te prednje i stražnje amortizere.

Prilikom kupnje dodatne opreme za Peugeot vozila kupci ostvaruju 20 %. Akcija se odnosi na raznu krovnu opremu, podne tepihe, krovne kutije, gumene kadice prtljažnika, lance, krovne galerije, naplatke od lagane legure, zavjesice kotača.

Za optimalno kočenje čak i po snijegu, Peugeot nudi 25% popusta gume grupe Continental (Continental, Semperit, Barum) do 30. studenog 2020. Radi se o akciji 3+1 u kojoj se kupe 3 gume, a 1 je gratis.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene