Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Prije svega sportski

Ponuda renaultovog Alpinea bi mogla uključivati SUV-ove i hibride

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prvi model revitaliziranog renaultovog Alpinea će na tržište stići tijekom iduće godine, a u narednih će ga par godina slijediti nekoliko modela s kojom će se osjetno proširiti njegova ponuda.

 

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Najava novog modela Renault predstavio konceptni Alpine Celebration Slika nije dostupna Povratak cijenjenih sportaša Renaultov sportski model Alpine stiže 2017.

Prema posljednjim saznanjima prvi alpineov model bi mogao nositi oznaku AS1, odnosno Alpine Sport 1. Isti će biti osnova drugih "komplementarnih modela", a s obzirom na popularnost crossovera i SUV-ova ne bi nas trebalo začuditi širenje buduće ponude i u tom smjeru.

Pored širenja ponude raznim karoserijskim oblicima Alpine bi uz konvencionalno pokretane modele trebao ponuditi i hibridne izvedbe. Sve ove informacije su došle od renaultovog izvršnog potpredsjednika Bruna Ancelina koji je dodao i kako će prvi model, AS1, biti lagan i sportski.

Više o automobilima potražite na AUTONET.HR

 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene