Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Ljubavna priča dvoje mladih u Susedgradu noćas je zamalo tragično završila za 27-godišnjeg "Romea" koji je pao sa zgrade pokušavajući se popeti na balkon svoje "Julije".


Nesretni mladić je, kako se doznaje u zagrebačkoj policiji, noćas pola sata nakon ponoći odlučio potajice doći do svoje 26-godišnje djevojke u zgradi u susedgradskoj Ulici Gustava Krkleca.

Vezani članci Pad kabine žičare u Italiji Objavljena imena žrtava pada žičare, najmlađa ima dvije godine. Njegova teta: "Ljudi su mi pisali da im je žao. Nisam razumjela zašto to pišu" Vatrogasac na quadu Dramatično spašavanje u Zagrebu: Osoba pala s Mosta slobode, vatrogasac ju je izvukao na sigurno

Cilj mu je bio balkon na drugom katu zgrade. Mladić se uspio popeti na nadstrešnicu balkona na prvom katu, no tada se poskliznuo i pao na asfaltirani kolni prilaz zgrade.

U policiji kažu da je mladić pao s visine od pet i pol metara.

Teško ozlijeđeni 27-godišnjak prevezen je u zagrebačku Kliničku bolnicu "Sestara milosrdnica", gdje je utvrđeno da je slomio lijevu jagodičnu kost i oba ručna zgloba, te zadobio potres mozga.

Policija nije izvijestila je li zabranjena ljubav razlog zbog kojega je mladić do svoje djevojke pošao "težim putem", odnosno zašto nije stubištem došao do drugog kata i pozvonio na vrata.