Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Niz problema u resoru

Ministru Berošu nisu se svidjela pitanja reporterke Dnevnika Nove TV: "Neću se uloviti na vaš pokušaj da me izbacite iz ravnoteže"

Pilot projekt preventivnih pregleda za starije od 40 godina koji nisu bili kod liječnika opće prakse u posljednje dvije godine krenuo je u Sisačko-moslavačkoj županiji.

U Sisačko-moslavačkoj županiji krenuo je pilot projekt preventivnih pregleda za starije od 40 godina koji u posljednje dvije godine nisu bili kod svog liječnika opće prakse.

Pročitajte i ovo Danijel Šota Stanje na Hitnoj Je li slučaj malog Gabrijela potaknuo mjerodavne da se trgnu? Predsjednik sindikata hitne pomoći kaže: "Nije se baš puno pomaknulo"

U Hrvatskoj je 170 tisuća takvih osoba. U Sisku je bio i ministar zdravstva Vili Beroš kojem se nisu svidjela pitanja o problemima u zdravstvenom sustavu, reporterki Dnevnika Nove TV Matei Ćorić rekao je da samo produljuje konferenciju za novinare. 

Pročitajte i ovo Hitnoj službi prijeti ovrha - 6 Dug prema radnicima Hitnoj pomoći na jugu prijeti ovrha: ''To je moj novac! Ne žurim nikuda, ali ga i ne dam nikome''

"Vi mene napadate jer ja pitam legitimna pitanja. Imam pravo kao novinar to pitati", kazala je Matea Ćorić pritom istaknuvši da je njegova dužnost odgovarati i na pozitivna i negativna pitanja novinara.

Ministar je izbjegao odgovoriti na pitanja, već se branio. "Dakle ovo je već jedan viđeni način pritisaka na državne dužnosnike. Ja se apsolutno neću uloviti na vaš pokušaj da me izbacite iz ravnoteže", kazao je.

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene