Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Komentari iskusnih

VIDEO Stogodišnjakinje o Justinu Bieberu, selfijima, iPhoneu...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Irene Cook i Alice Jensen rođene su kada je svijet bio potpuno drugačije mjesto. Zato ne čudi da ih čudi selfie, Justin Bieber, twerkanje...

Kada su se Irene Cook i Alice Jensen prvi put srele prije više od 90 godina svijet je bio potpuno drugačije mjesto. Rođene su u Chicagu davne 1913. godine, a upoznale su se u školi. U to vrijeme predsjednik je bio Woodrow Wilson, u kongresu se rasparavljalo o amandmanu kojim bi se ženama osiguralo pravo glasa, trajao je Prvi svjetski rat, piše Huffington Post.

Pročitajte i ovo Na doček pravoslavne Nove godine trebao je nastupati Boro Drljača (Foto: Twitter) SKANDAL U PULI Otkazan nastup srpskog folk-pjevača Bore Drljače u Domu hrvatskih branitelja Slika nije dostupna 9. studenog 'Biebermanija' hrvatskih Beliebera dostiže vrhunac!

Stogodišnjakinje su i danas najbolje prijateljice i ne boje se reći što misle o današnjoj pop kulturi. Nedavno su u jednom televizijskom showu otkrile što misle o Justinu Bieberu, iPhoneu, twerkanju, selfijima... U svom nastupu su briljirale. Čudile su se roditeljima koji svoje dijete nazovu North (sjever) West (kći Kim Kardashian i Kanyea Westa, a Justina Biebera nazvale su Justin Beaver (dabar).

Selfie je bio prvi pojam o kojem su razgovarale. Jedna je bila upoznata s 'fotografiranjem samog sebe i objavljivanjem na Facebooku' dok se druga čudila zašto bi to netko radio.

A što s twerkingom? Toliko su dugo van plesnog podija da ne znaju što se događa u tom svijetu, objasnile su. Jesu li razočarane u novi iPhoneov operativni sustav?  Jesu! Sto posto. Što se dogodilo dobro, starom telefonu, pitaju se. Za Justina Beavera čule su da nešto ne radi kako treba, a u šoku su slovkale ime North. 'Vi se šalite', zapitala se jedna od njih.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene