Joe Biden
Joe Biden Foto: Screenshot/YouTube

Joe Biden ponovno je izgledao izgubljeno i dezorijentirano nakon javnog nastupa, a kamere su zabilježile kako nije znao sići sa pozornice.


Američki predsjednik Joe Biden sudjelovao je na konferenciji Globalnog fonda u New Yorku. Nakon što je održao govor, uslijedio je pljesak okupljenih, nakon čega je 79-godišnji predsjednik pokušao napustiti pozornicu. No, to nije krenulo po planu.

Naime, odmah je naglo stao i pogledao sve oko sebe sa zbunjenim izrazom lica. Počeo je ispitivati ljude oko sebe kako da siđe s pozornice, nakon čega je pokušao napraviti nekoliko koraka.

Teksaški senator Ted Cruz scenu je nazvao strašnom, a njegov savjetnik za komunikacije Steve Guest poručio je: "Joe Biden je potpuno izgubljen na pozornici. Strašno i tužno."

Joe Biden Biden odgovorio Putinu: "Nuklearni rat se ne može dobiti. Svijet bi trebao prepoznati što ova nečuvena djela doista jesu"

Carole Middleton i Michael Middleton Evo tko je od uzvanika među prvima stigao na posljednji ispraćaj kraljice Elizabete, došli su čak dva sata ranije

Joe Biden Biden proglasio kraj pandemije: "Čini se da su svi u prilično dobroj formi"

Biden se tako ponovno suočio s javnom sramotom. Bidena je iz neugodne situacije pokušao spasiti jedan čovjek koji je došao do mikrofona na pozornici rekavši: "Gospodine predsjedniče, hvala Vam", ali i dalje su sve oči bile uprte u zbunjenog Bidena.  

 

U jednom trenutku Biden je shvatio gdje treba sići, ali je polagano krenuo zaustavljajući se svakih nekoliko koraka.

To nije prvi put da Biden u javnosti izgleda poprilično dezorijentirano i da se sumnja u njegovu fizičku i mentalnu sposobnost za predsjedničku dužnost. No, on je sve sumnje da je prestar ili nesposoban ovih dana odbacio u intervjuu u emisiji 60 Minutes.

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI
Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju