Nastup u varaždinskoj Glazbenoj školi oduševio je publiku (Foto: screenshot/Facebook)
Nastup u varaždinskoj Glazbenoj školi oduševio je publiku (Foto: screenshot/Facebook)

"Odlični su! Bravo za profesora!", "Genijalni ste!", "Ja sam plakala na ovo... Ima nade za našu djecu!", samo su neki od komentara na snimku fašničkog koncerta varaždinske Glazbene škole na kojemu se od djece i roditelja svojim nastupom oprostio i jedan od omiljenih profesora.


Fašnički koncert učenika i profesora Glazbene škole u Varaždinu i ove je godine oduševio mnogobrojnu publiku, no poseban je bio jer je bio posljednji na kojem je nastupio, po svemu sudeći, djeci omiljeni profesor.

Vezani članci Tom Jones (Foto: Dnevnik.hr) "Mislim da je to bacanje previše para": Što Dubrovčani kažu o koncertu Toma Jonesa koji je koštao više od 2 milijuna kuna? Jelena Rozga (Foto: Instagram) Rozga se na binu popela u toliko kratkoj haljini da je stalno morala paziti da ne pokaže previše

Tomislav Cvrtila je u varaždinskoj Glazbenoj školi predavao solfeggio te vodio dječji zbor mlađeg i starijeg uzrasta.

Odlazi na novo radno mjesto pa je od oproštajnog koncerta napravio spektakl - odabrao je Bohemian Rapsody, hit grupe Queen, koji su, uz njegovu pratnju na klaviru, otpjevala djeca iz zbora. Da dojam bude kompletan, profesor se prerušio u slavnog Freddieja Mercuryja i oduševio.

Snimka varaždinskih "queenovaca" hit je na društvenim mrežama, gdje su komentari i više nego pozitivni.

"Odlični su! Bravo za profesora!", "Genijalni ste!", "Ja sam plakala na ovo... Ima nade za našu djecu!", samo su neki od komentara.

Koliko je predan radu, pokazao je i tijekom nastupa s dječjim zborom mlađeg uzrasta. 

 

Od profesora Cvrtile oprostili su se i na službenom Facebooku Glazbene škole.

"Ovim putem se opraštamo od nastavnika Cvrtile koji odlazi na drugo radno mjesto i ovim putem mu želimo puno uspjeha!" napisali su.