Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skandal u Australiji

VIDEO: Senatorica u parlament dovela dvogodišnju kćer

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Australska senatorica Sarah Hanson-Young na glasanje u parlamentu došla je sa svojom dvogodišnjom kćeri, no predsjednik parlamenta John Hogg, djevojčicu je dao izbaciti iz parlamenta jer takvo što ne dopušta pravilnik parlamenta.

'Morat ćete iznijeti to dijete van prije glasanja. Ne možemo dozvoliti prisutnost djece za vrijeme glasanja u parlamentu', kazao je Hogg senatorici Hanson, koja se njegovom naredbom našla jako uvrijeđenom. 'Bila sam vrlo uznemirena tom odlukom, zapravo, nikad u životu nisam bila toliko ponižena', kazala je Hanson, koja je u parlamentu nakon toga pokrenula i burnu raspravu.

Pročitajte i ovo Kolesterol Liječnici upozoravaju Zabrinjavajući podaci: Sve je više djece s povišenim kolesterolom Vojnici koji se bore protiv Boko Harama Otmica iz škole Djevojčica koju je prije 10 godina oteo Boko Haram spašena je, ali nije bila sama...

'Ne znam niti jednog poslodavca, koji bi uposleniku kazao da ne može biti pet minuta s djetetom', zaključila je Hanson, dok su neki od političara smatrali kako se radi o političkoj provokaciji, koja je namjerno namještena. Televizijska anketa pokazala je kako gledatelji nisu imali simpatija prema senatorici koja je s djetetom u naručju htjela glasati u parlamentu te je njih 88 posto podržalo predsjednika parlamenta Hogga u njegovoj odluci.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene