Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U američkoj saveznoj državi Kentucky na satu kemije se usred eksperimenta s prirodnim plinom aktivirao protupožarni sustav.


Sat kemije u jednoj srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Kentucky otišao je kvragu usred eksperimenta s prirodnim plinom.

Vezani članci Razred, Ilustracija Veliko istraživanje o ponašanju učenika u Hrvatskoj: Podaci o pušenju i pijenju alkohola zabrinjavajući Školska godina počinje 7. rujna Učiteljica odgovorila Sindikatu koji ju je javno osramotio: "Ja nisam TV Đurđa ni tetka, ja sam samo učiteljica"

Profesor je veselim učenicima prvo sam demonstrirao što se dogodi kada se prirodni plin malo 'potpali' dok ide prema stropu.

>> VIDEO Učenici premijerki vikali da je luzerica, jedan je gađao sendvičem

Zatim je stvar u svoje ruke uzeo jedan učenik. Plin je ponovno počeo gorjeti, no ovoga je puta plamen aktivirao protupožarni sustav. Sa stropa je iz cijevi počela nekontrolirano prštati voda, a u učionici je nastao kaos.

Bilo je i panike i smijeha, a mladić koji je igrom slučaja sve snimao mobitelom čak je bio oduševljen jer je slutio popularnost snimke na YouTubeu.

Kako piše Metro, ravnatelj škole pohvalio je sve zbog brze evakuacije. Šteta u učionici nije velika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook