Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

U američkoj saveznoj državi Kentucky na satu kemije se usred eksperimenta s prirodnim plinom aktivirao protupožarni sustav.


Sat kemije u jednoj srednjoj školi u američkoj saveznoj državi Kentucky otišao je kvragu usred eksperimenta s prirodnim plinom.

Vezani članci Nakon štrajka, djeca se vraćaju u školu (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) - 3 Što se štrajkalo – štrajkalo se! Đaci s torbama na leđima jutros se vraćaju u školske klupe Početak nove školske godine (Foto: Goran Stanzl/PIXSELL) Početak nove školske godine za 472 tisuće učenika, policija ima poruku za vozače

Profesor je veselim učenicima prvo sam demonstrirao što se dogodi kada se prirodni plin malo 'potpali' dok ide prema stropu.

>> VIDEO Učenici premijerki vikali da je luzerica, jedan je gađao sendvičem

Zatim je stvar u svoje ruke uzeo jedan učenik. Plin je ponovno počeo gorjeti, no ovoga je puta plamen aktivirao protupožarni sustav. Sa stropa je iz cijevi počela nekontrolirano prštati voda, a u učionici je nastao kaos.

Bilo je i panike i smijeha, a mladić koji je igrom slučaja sve snimao mobitelom čak je bio oduševljen jer je slutio popularnost snimke na YouTubeu.

Kako piše Metro, ravnatelj škole pohvalio je sve zbog brze evakuacije. Šteta u učionici nije velika.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook