Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Divan preobražaj

Već je 826 dana 'čista' i ponovo se pretvorila u ljepoticu, pogledajte je danas

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Ma koliko na prvu čudno zvučalo, djevojci je život spasio sudac onog trenutka kada ju je poslao u zatvor.

Korisnica društvene mreže Reddit, nadimka 'DisregardThisOrDont', podijelila je u srijedu s ostalim članovima priču o svojoj tužnoj prošlosti, odnosno o blistavoj sadašnjosti, a nadamo se i još svjetlijoj budućnosti.

Pročitajte i ovo Droge u Hrvatskoj - 4 Najčešće marihuanu Ovisnost u Hrvatskoj: Svaka četvrta osoba probala je neku vrstu droge Ilustracija Otkrivao službene tajne Policajac iz istraga otkrivao gdje dileri drže drogu pa ju s dvojicom suradnika krao i prodavao

Naime 24-godišnja djevojka snagom volje ostavila je puno toga vrlo ružnog iza sebe, u prvom redu izuzetno mučnu vezu koja je dovela do toga da ju je napustila kći (dijete je otišlo k njezinoj majci, op.a.)

Gubitak djeteta djevojku je bacio u tešku depresiju, a na što je njezin tadašnji partner odgovorio - heroinom. Nagovorio ju je da počne koristititi drogu, pa je junakinja priče sljedećih osam mjeseci provela, žargonski rečeno, nafiksana. 

Srećom, u lipnju 2014. godine naletjela je na suca, koji ju je po hitnom postupku poslao iza rešetaka, ne zato da je uništi do kraja, već zato da je skloni iz pakla u kojem se nalazila. 

Pod izgovorom da vrijeme u kaznionici provodi zbog nepoštivanja suda, sudac ju je držao u ćeliji 36 dana, odnosno do trenutka dok joj nije pronašao krevet u rehabilitacijskom centru.

Bio je to ujedno i trenutak kada je djevojka započela rat sa svim svojim demonima, rat iz kojeg je nakon više od dvije godine borbe slavodobitno izašla. 

Djevojka se na Redditu pohvalila da je sada već punih 826 dana "čista", pa uz ispovijest priložila fotografiju koja svjedoči da više nije osoba tek nalik curi od dvadesetak godina, već ponovo prava ljepotica.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene