Ako ste mislili da su cijene u hrvatskim top destinacijama previsoke onda, možda će vam ovo promijeniti mišljenje.


Jeste li vi negdje na moru naišli na (pre)visoke cijene? Pošaljite nam fotografije računa s kratkim opisom na moj.report@novatv.hr.

Nakon što su se neki građani žalili na previsoke cijene u nekim našim ljetovalištima, ova fotografija našeg čitatelja dokazuje da te cijene mogu biti i mnogo, mnogo više.

Vezani članci Koronavirus u Crnoj Gori, ilustracija Bez ikakvih uvjeta: Crna Gora otvorila granice za sve državljane zemalja EU-a i Izraela Koronavirus u Crnoj Gori, ilustracija Zavidni rezultati kod susjeda: Od početka godine smanjili broj aktivnih slučajeva COVID-a za 10 puta

Popularno crnogorsko ljetovalište Sveti Stefan poznato je po svojim visokim cijenama, no mnoge će iznenaditi da običan ulaz na plažu košta 50 eura.

>> Visoke cijene na Jadranu - pravilo ili iznimka?

Dakako, ne naplaćuju 'ulaz' nego 'iznajmljivanje opreme za plažu' koje je obavezno za sve posjetitelje ovog turističkog bisera.

Osim toga, bočica obične vode stoji 3 eura i 20 centi, a za istu je autoru fotografije trgovac odbio izdati račun.

Slična je situacija i u Budvi na plaži Miločer, a tome svjedoči fotografija koju nam je poslao jedan čitatelj. Na fotografiji se vidi kako ovdje 'iznajmljivanje opreme za plažu' čak 75 eura!

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook