Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Slijedi kognitivni šok za one kojima je Hello Kitty simpatičan izmišljeni lik. Pripremite se.


Hello Kitty, otkriva Sanrio, zapravo nije lik koji predstavlja mačku. Dobro ste pročitali. Česti ukras široke palete proizvoda i sinonim za to da je nešto preslatko, nije mačka.

Vezani članci Mačka i folija Mačka mu stalno skakala na kuhinjski šank pa je isprobao rješenje koje je pročitao na internetu Slika nije dostupna Najslađi avion ikad!

Christine P. Yano, autorica "Pink Globalization: Hello Kitty's Trek Across the Pacific", za LA Times je otkrila da je Hello Kitty zapravo djevojčica i to Britanka još k tome, prenosi Huffington Post.

Najpoznatija maca u svemiru slavi 40. rođendan - 'Pristojno sjedi uz prozor'

"Hello Kitty nije mačka. Ona je crtani lik. Ona je malena djevojčica. Ona je prijatelj ali nije mačka. Nikad nije prikazana na sve četiri. Ona hoda i sjedi kao dvonožno biće", pojasnila je Yano.

Sad, kad su neki zasigurno doživjeli umni slom, valja razjasniti detalje do kraja. Hello Kitty je zapravo Kitty White, škorpionka po horoskopu koja obožava pitu od jabuke i koja je kći Georgea i Mary White.

Ni to nije sve. "Ona ima sestru blizanku. Ona stalno ide u treći razred osnovne škole. Živi izvan Londona. Mogla bi nastaviti dalje. Mnogi ne znaju njezinu priču i mnoge nije briga", zaključila je Yano.

Što vi mislite o tome?

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook