Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Diplomatski kod

SEKSI POLITIKA Golišave slike srpske političarke hit svjetskih tabloida

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su slike Vanje Hadžović objavljene u medijima, u Ministarstvu vanjskih poslova su joj naredili da ugasi sve svoje profile na društvenim mrežama.

Vanja Hadžović, savjetnica u Ministarstvu vanjskih poslova Srbije postala je vijest svjetskih tabloida nakon što je Blic objavio njezine golišave fotke koje je ova atraktivna političarka objavila na internetu. No, osim što je postala tema tabloida, Vanja Hadžović je postala i tema ministarstva u kojem radi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Zbog pritiska medija? SEKSI SKANDAL: Nakon objave golišavih fotografija dala otkaz Slika nije dostupna Slavna i preko bare Amerikanci se pitaju: Je li Vanja najseksipilnija političarka ikad?

Naime, njezinim šefovima se nije svidjela pažnja koju je njihova zaposlenica dobila u medijima, a naročito nakon što su se njezinim fotografijama pozabavili i strani mediji. Britanski tabloid Daily Mail joj je posvetio prilično prostora s pripadajućom foto galerijom.

Tekst o seksi Vanji je na njihovim web stranicama prikupio skoro 400 komentara, a većina čitatelja je komentirala kako 'bi za nju glasali kad god treba'. Međutim, Vanjinu popularnost odlučili su prekinuti njezini šefovi.

Tajnik Ministarstva vanjskih poslova Ivan Mrkić otkrio je Daily Mailu kako u Ministarstvu ne brane svojim djelatnicima da imaju profile na društvenim mrežama, ali Vanji Hadžović naređeno je da ugasi sve svoje profile što je na kraju i učinila. Slavna Vanja planira nastaviti diplomatsku karijeru u inozemstvu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene