Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sitnije, sitnije

Osveta u 5 tačaka: Biznismen na lud način uzvratio udarac državnim službenicima

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bijesni je muškarac službenike natjerao da sedam sati broje 300 tisuća kovanica.

Nicka Stafforda iz Cedar Bluffa, gradića u Virginiji, djelatnici lokalnog Odjela za motorna vozila upravo su upamtili jednom za svagda. Naime, porez od tri tisuće dolara na dva automobila je u platio u kovanicama, točnije u 300 tisuća njih! Dopremio ih je u pet tačaka, a "pošiljka" je sveukupno težila preko 700 kilograma. 

Pročitajte i ovo Numizmatička kovanica S prigodnim motivima HNB izdao zlatnu i srebrnu numizmatičku kovanicu "Trsatski zmaj" Unesrećeni u napadu na iranski grad Kerman Napadače nazvali kukavicma Iran najavio osvetu nakon najvećeg terorističkog napada od Islamske revolucije

Stafford se na tako lud čin odlučio iz osvete, a razbjesnilo ga je to što su ga državni službenici "šetali" okolo kako im se htjelo.

Ukratko prepričano, Stafford je svojedobno zatražio telefonski broj lokalnog Odjela za motorna vozila kako bi dobio odgovor kako i gdje registrirati sinov novi automobil, ali je odbijen uz objašnjenje da broj naprosto nije namijenjen tome da se njime koriste građani.

Poziv mu je prebačen u pozivni centar u Richmondu, što ga je tako ljutitog nagnalo da se lukavo pozove na Zakon o pravu na pristup informacijama.

Naravno, broj lokalnog Odjela za motorna vozila (DMW) je nedugo potom dobio, ali nije na tome stao pa je iz hira zatražio još devet brojeva drugih DMW-ja u okolici. 

Kada je ponovo odbijen, razbacao se na sve strane sa sudskim tužbama i opet pobijedio jer mu je u utorak predstavnik glavnog državnog tužitelja uručio traženo. 

Veliko osvetničko finale je izveo u četvrtak na opisan način, a priči vrijedi dodati da je službenike natjerao da punih sedam sati broje usitnjen novac.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene