Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Žena mu boravi u igračoj konzoli

Japanac oženio lik iz video igrice

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Svoju je suprugu, u konzoli, odveo i na medeni mjesec u Guam.

Neimenovani muškarac, koji radije koristi svoje internetsko ime SAL9000, upoznao je Nene Anegasaki dok je igrao 'Love Plus', video igricu u kojoj igrači upoznaju virtualne partnere. Vjenčali su se prije nekoliko tjedana, a svečanost je prenošena uživo na japanskoj inačici internetske stranice YouTube.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Stroga pravila Bačena sjena na Olimpijske igre: Japan bi trebao uvesti izvanredno stanje do kraja kolovoza Slika nije dostupna USPJEH U TOKIJU Milanović i Plenković čestitali Matei Jelić i Toniju Kanaetu na olimpijskim medaljama: ''Hrvatska je ponosna na vas!''

SAL9000 priznaje da je 'otaku', pripadnik posebnog soja mladih Japanaca koji su opsjednuti video igricama, kompjuterima i fantastičnim svjetovima. 'U japanskoj tradiciji otakua, normalno je likove nazivati svojim suprugama, pa sam i ja o Neni razmišljao kao o svojoj ženi ... pomislio sam da bismo se mogli i vjenčati', rekao je SAL9000.

Mladenci su proveli medeni mjesec na Guamu, a po povratku ih često viđaju na popularnim mjestima u Tokiju. SAL9000 fotografira Nene, koja je instalirana na njegovoj konzoli Nintendo DS, na poznatim tokijskim lokacijama, a onda fotografije stavlja na internetske društvene mreže. On se obvezao na vjernost Nene čak i ako se objavio nova inačica popularne video igrice. 'Mislim da ću nastaviti igrati Love Plus. Neću je varati', rekao je SAL9000. (Hina/Reuters)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene